K45 - mux2 Nitra/Štúrovo (ex.21)

Skúsenosti s A/D príjmom na Západnom Slovensku

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod viliamko » Uto 13. Apr 2010 11:34:14

no a ? stale lepsie ako nic..a si myslim ze v druhom pojde vsetko okrem stv-eciek,a ta si moc nikomu nechyba
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod David Kriz » Uto 13. Apr 2010 13:42:30

Oni už ho spustili!!!!!

Tak laďte co tam je! Tipuju ale, že je tam mux1!
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod viliamko » Uto 13. Apr 2010 13:57:58

ako to vies ? kde sa o tom pise ? no ja tu v trnavke sturovo asi nechytim
uj je aktualizovana sprava na zive.sk a ano je tam to iste ako v prvom muxe teda stv a jojky
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod David Kriz » Uto 13. Apr 2010 15:34:26

tak kdo se vypraví pro fotečky? :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod psichac » Uto 13. Apr 2010 17:31:16

mysliš že má 13kW význam aby som zas kaskadéroval s anténou? :-D
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod Birko » Uto 13. Apr 2010 17:44:32

@psichac
myslim ze bez sance
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20


Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod viliamko » Štv 22. Apr 2010 11:06:02

jupiiii,tento vikend idem na chalupu mozem skusat )),hlavne u nasich )
K21 sk mux naladim aj v trnavke ))) aspom nieco )))))))))
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod kaaro » Štv 22. Apr 2010 11:38:18

aj ja potvrdzujem prijem K21 z Nitry. samozrejme, pri antene otocenej na nitru. inak tam mam rakusanov
kaaro
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Ned 28. Mar 2010 10:05:20
Bydlisko: Miloslavov

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod pista150 » Štv 22. Apr 2010 13:26:54

Akú polarizáciov začal Zobor vysielať?Má už nikto praktické skúsenosti.
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod nairam » Štv 22. Apr 2010 13:48:18

Bol som teraz na mensom kopci (Dubravska hlavica, 365mnm, Bratislava 4). Chytil som to na horizontalne polarizovanu P20DTT qualita lietala 20% - 95% (obcas nenaskenovalo zoznam stanic). Vertikalne to bolo 0%. Vzdialenost: 82km ale je to cez Karpaty.

474000 kHz DVB-T K21 Nitra- Zobor 22kW, Sturovo Mody Vrch 13,8kW (zatial prechodny SK MUX1) mpeg2

Obrázok
Naposledy upravil nairam dňa Pia 23. Apr 2010 18:49:52, celkovo upravené 2
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:11:53
Bydlisko: Bratislava-4, Slovak republic

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod David Kriz » Štv 22. Apr 2010 14:05:14

pista150 píše:Akú polarizáciov začal Zobor vysielať?Má už nikto praktické skúsenosti.


Horizontal

Twrcm tvrdí, že se to snaží překoordinovat s okolníma státama na vertikál, aby to bylo jednotné...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod jankokesa » Štv 22. Apr 2010 16:54:47

páni na toto chytám DVB-T v Nitre
Tento obrazok bol zmenseny  - klikni na zvacsenie
Tento obrazok bol zmenseny  - klikni na zvacsenie
jankokesa
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Ned 27. Dec 2009 14:07:53
Bydlisko: Bánov (Nové Zámky)

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod psichac » Štv 22. Apr 2010 18:31:59

viliamko píše:jupiiii,tento vikend idem na chalupu mozem skusat )),hlavne u nasich )
K21 sk mux naladim aj v trnavke ))) aspom nieco )))))))))



spolužiak bol poobede tiež na chate asi 20km od tiaľ, nepovedal kde presne to je a teraz som mu volal a že "sa čudujem jak je možné že mám taký dobrý signál na štúrovo" :-D skúsim aj ja cez výkend,tiež zobor dobre chytám...

EDIT:/tak som dneska skúšal a mal som maximálne 17% z mojej izby....možno z obývačky by to bolo lepšie, je tam viac otvorený výhľad tým smerom...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod masstersvk » Pia 23. Apr 2010 18:02:33

no uz nechytám preistotu ani rakúsko a ani nitru na k 21 . cez den skenujem nic prebehne akoby tam nic nebolo , v noci tam aspon zastane , skusal som aj horizontal aj vertikal na NR . nevadí len skoda tej jojky :(
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod taklad » Sob 24. Apr 2010 9:22:22

V Dunajskej Strede takisto, už nechytám rakúsky mux B na 21k, musel som presmerovať anténu na Kahlenberg-Viedeň.
taklad
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Uto 22. Dec 2009 11:21:40
Bydlisko: Dun. Streda

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod viliamko » Ned 25. Apr 2010 19:06:47

no prave som sa vratil z chalupy. takze. pre extremnu kratkost casu som robil mizive a mizerne testy ) len na zemi ,max som mohol skusit antenu dva metre od zeme. samozrejme na mojej chalupe v obci horne obdokovce nula bodov,ale to som aj predpokladal,ta obec je v jame a vzdy tam mali ludia 15 metrove stoziare na strechach aby nieco vobec naladili.
ale co ma dost prekvapilo bolo, ze v obci ludanice , ktora je polozene na rovine a medzi nou a zoborom nema nic v ceste , je to priama viditelnost na zobor som taktiez nic nenaladil. K21 0%. pravda je ta ,ze som nemal pristup na strechu. skusal som teda len zo zeme, bol som priestore obkolesenom zastavbou , takze som nemal vyhlad na zobor, no ale aj tak som bol prekvapeny,ze vonku, v obci 20km od zoboru mi na vonkajsiu pasivnu antenu ani naskrtlo. skusim to zas koncom maja, budem musiet ist na strechu, odtial uz vidim zobor takze je uz hadam nemyslitelne aby som ho potom nenaladil..sak teda ked ho naladim tu v ba tak to hadam uz ani mozne nieje
Naposledy upravil viliamko dňa Pon 26. Apr 2010 15:30:19, celkovo upravené 1
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod Dani1 » Pon 26. Apr 2010 7:54:32

ZST Petrzalka - Zobor na antenu ISKRA 2845 G v horizontalnej polohe mi ide s rovnakou kvalitou signalu ako Kamzik :-)
Dani1
 
Príspevky: 33
Registrovaný: Uto 01. Dec 2009 12:38:25
Bydlisko: Bratislava - ZST Petrzalka

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod viliamko » Pon 26. Apr 2010 9:08:48

sak to ! v ba ho aj ja naladim a tam , priamo pod lampou nic ....
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Nitra/Štúrovo mux2

Poslaťod Dani1 » Pon 26. Apr 2010 10:24:57

Ano, to je ako ked som vo Varine na pasivnu antenu nechytil digital z Krizavy.
Dani1
 
Príspevky: 33
Registrovaný: Uto 01. Dec 2009 12:38:25
Bydlisko: Bratislava - ZST Petrzalka

PredchádzajúciĎalší

Späť na Západné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť

cron