Stránka 2 z 3

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Str 04. Máj 2011 14:09:57
od nairam
Nie, mam to iste ako Birko.

David Kriz píše:diky nairam, no vidim ze stejne jako u Birka tam neni GI a dalsi parametry, takze asi to v te NIT tabulce nevysilaji... nenapsal ti to nejaky ladici soft? tj. ne ten co az dekoduje TS...

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Str 04. Máj 2011 14:46:50
od Birko
Prijem na telke :)

http://www.youtube.com/watch?v=sQk9NxYNqM8

vsimnite si, ze jazyk audiostopy maju nastaveny na "Magyar" :D

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Str 04. Máj 2011 14:56:14
od David Kriz
šak to vyrobili maďari :-D

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Str 04. Máj 2011 15:03:04
od Birko
momentalne je K42 OFF, testuju to.. urcite zas zapnu

odpoved z FB:
museli sme pred chvilou vypnut digital, zajtra ideme s encoderom do do fabriky, prave kvoli nastavenia ID parametrami.Opatovne spustenie bude v piatok.


dalsia odpoved z FB:
v piatok by to malo ist opat, bude sa testovať vyžiarený vykon 600W smer trnava. Smer Nove mesto 1 KW


clanok:
http://www.tvkarpaty.sk/spravy/region/t ... e-1075.php

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Ned 08. Máj 2011 20:04:44
od Matej
Zdravim, rad by som sa spytal jednu otazocku:
Ako sa daju pomocou programu TS Reader verzia 2.7.44 a Pc s USB DVB T MSI prijmacom kontrolovať TS Network name,ID... MPEG 2 statistics ?

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Uto 10. Máj 2011 10:39:16
od Birko
Matej píše:Zdravim, rad by som sa spytal jednu otazocku:
Ako sa daju pomocou programu TS Reader verzia 2.7.44 a Pc s USB DVB T MSI prijmacom kontrolovať TS Network name,ID... MPEG 2 statistics ?


Je tam ze Export HTML napr., to vygenereuje html subor, kde mas vsetky udaje o danom multiplexe

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Uto 10. Máj 2011 17:00:10
od Matej
Dakujem. Este mam jednu otazku, ked mam kupenu tuto vec:
http://www.msi.com/product/mm/DIGIVOX-Micro-HD.html
Tak aky input source mam zvolit na zaciatku?

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Uto 10. Máj 2011 19:15:08
od Birko
Matej píše:Dakujem. Este mam jednu otazku, ked mam kupenu tuto vec:
http://www.msi.com/product/mm/DIGIVOX-Micro-HD.html
Tak aky input source mam zvolit na zaciatku?


Co mas na vyber? Ak je tam nieco s "BDA" tak daj to.. to su univerzalne ovladace

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Pon 13. Jún 2011 15:38:03
od Birko

Re: TV Karpaty K42 od 15.5.2011

PoslaťNapísal: Uto 30. Aug 2011 12:25:55
od nairam
overene 30.08.2011 pod Kamzikom

Obrázok

Tento obrazok bol zmenseny  - klikni na zvacsenie

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Str 23. Máj 2012 19:15:37
od MartinR
Program 2 ?? Čo to bude ? Vie niekto ?

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Str 27. Jún 2012 14:22:52
od nairam
program2 je stale cierny obraz.


Tento obrazok bol zmenseny  - klikni na zvacsenie

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Štv 05. Júl 2012 16:13:03
od taki7
Odvčera je v MUX-e už aj TA3/RING TV a TV LUX. :D

http://www.parabola.cz/forum/topic-72037/

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Sob 28. Júl 2012 15:21:44
od nairam
Aktualny stav. Vsimnite si 'Irdeto'.

642000 kHz DVB-T K42 lokalny MUX Piestany 1kW (TV Karpaty, TA3, TV Lux) chytene 04.05.2011 pod Kamzikom

Obrázok

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Ned 29. Júl 2012 13:05:04
od EnoSat
skoda ze si neurobil TS , by sme pozreli co je v CAT - ale pravdepodobne im preklzol CAT pid z 23 East ked transkodovali TA3/LUX

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Ned 29. Júl 2012 13:16:52
od nairam
nahral som aj TS

TS 44 MB

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Pon 30. Júl 2012 18:54:46
od EnoSat
zaujinmave Via EMM je pre provider 041E00 ten sa pouziva na 12168 V,
takze im to preklzlo z tohto transponderu :-D
ostane EMM klasicke pre skylink/cslink

Re: K42 TV Karpaty

PoslaťNapísal: Sob 22. Sep 2012 15:16:26
od nairam
Aktualny stav:

Obrázok

Bratislava, Senec, Pezinok

PoslaťNapísal: Ned 19. Máj 2013 9:56:30
od mmc
Prosím Vás, máte niekto možnosť urobiť report v Bratislave a okolí, zaujíma ma úroveň signálu a ako sa to znáša s vysielačmi Sopron a Gyor. Ďakujem

Re: Bratislava, Senec, Pezinok

PoslaťNapísal: Ned 19. Máj 2013 16:19:03
od ullsus
mmc píše:Prosím Vás, máte niekto možnosť urobiť report v Bratislave a okolí, zaujíma ma úroveň signálu a ako sa to znáša s vysielačmi Sopron a Gyor. Ďakujem

Trnava bez problémov k42 piešťany quality:78percent sopron ani gyor nejde ani v H polarizacii... ;)