K56 - SK MUX2 Kamzik

Skúsenosti s A/D príjmom na Západnom Slovensku

K56 - SK MUX2 Kamzik

Poslaťod viliamko » Uto 08. Jún 2010 18:49:21

podla tejto tabulky http://www.zive.sk/dalsie-dvb-t-multipl ... fault.aspx predsa nic nebrani spusteniu mux2 v ba, v kolizii je len mux stv K27 s analogom, tak kde je problem ?? je jun,ci zas nas necakane prekvapia v posledne dni v mesiaci ? :twisted:
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Uto 08. Jún 2010 19:06:56

viliamko píše:podla tejto tabulky http://www.zive.sk/dalsie-dvb-t-multipl ... fault.aspx predsa nic nebrani spusteniu mux2 v ba, v kolizii je len mux stv K27 s analogom, tak kde je problem ?? je jun,ci zas nas necakane prekvapia v posledne dni v mesiaci ? :twisted:


neblázni, Javorina! Kamzík není jen BA... zarušilo by to všude okolo k56 analog a stejně ve velké části BA je Javorina silná, takže by zas rozbila ten digitál. Nemyslitelné...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Uto 08. Jún 2010 19:39:56

tak potom ale ta tabulka je zavadzajuca....uz ma to zacina cele dost srat ..
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Uto 08. Jún 2010 19:48:56

a kde je napsané, že ta tabulka je svatá? je to jen tabulka...

toto jistě znáš:
http://www.edisk.cz/stahni/37837/vypinani.xls_86KB.html
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Uto 08. Jún 2010 19:54:42

som teraz v praci, ten odkaz mi nejde otvorit, skusim to zajtra doma
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Str 09. Jún 2010 6:35:24

ok ale ani modry kamen STV2 K21 nevypli, ci ? a zobor digital K21 ma dost slusne pokrytie a silu
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod pista150 » Str 09. Jún 2010 16:08:58

V BA,by mohol byť podľa mňa spustený mux 2.Obmedziť dočasné výkon,prípadne dočasne vysielať z iného miesta než je Kamzík.(je to len môj názor)
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Str 09. Jún 2010 16:19:28

hej ,ale zatial sa vsetko ubera tym smerom ze budeme mat asi vsade furt len prechodovy mux...aj tak kde je druhy je obsah prechodoveho..obsah prechodoveho budu kazdy tyzden menit,podla toho ci ide MSvo F , potom tam vyhodia stv3 a daju tam ring tv aby sme si zasutazili cez telefon..potom zas vymenia za tv doma lebo tam budu reprizovat oblubenu emanuelu ...a takto dookola kazdych 15 dni inak a nieco ine ale furt na K66 ....lebo niesu schopni sa dohdonut na zacati vypynania anlogu ktory je inak asi tak dolezity na slovensku ze ho mozno prijima 0,8% populacie...
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod €uroSVK » Str 09. Jún 2010 19:03:48

viliamko 100% suhlasim. Vypat analog a zapat dva muxy a bude. A co, mohli by zapnut aj treti. Takto prisposobit sa analogovym uzivatelom to by bolo donekonecna. Aj tak ta digitalizacia trva az moc dlho a zbytocne to natahuju. Keby im niekto za to natahovanie platil, uz by boli miliardari :D
Obrázok užívateľa
€uroSVK
 
Príspevky: 126
Registrovaný: Pia 14. Máj 2010 10:01:30

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Str 09. Jún 2010 19:14:47

oni sa ani tak neprisposobuju niekomu kto este pozera analog ..cele je to o ich momentalnych zaujmach a nezaujmoch..o peniazoch.
lebo odvolavanie sa na zakony u mna neobstoji. vtomto state sa uz X dolezitejsich zakonov obislo ,oklamalo,neodrzalo a co zivot ide dalej. ja stale hovorim ze tuna je prd platny nejaky zakon o analogovom vypinani, prd platne aj odvolanie na sude a prd platny nejaky šašovsky sud ...je to cele fraska. zijeme v state kde vladne mafia , korupcia, a jednoducho ked sa tu niekto v Ja &Ty rozhodne vypnut analog a zapnut digital , tak sa tak stane , zodna na den . (samozrejme ze tomu musi predist technicka priprava,uprava antennehych zariadeni na vysielacoch) ale co sa tyka zakonneho postupu, ten u nas nebude. o tom ma uz nik nepresvedci
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Str 09. Jún 2010 19:17:31

:-D :-D :-D chlapi Vy mně bavíte :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Str 09. Jún 2010 19:47:27

david, furt lepsie ,lebo so cakal ze ta tym zas vytocim :D ,co ale nebolo zamerom ;) ,ale proste ja to tak vidim. sak sam uznas ze to co robia tiez košer nieje . kazdu chvilu nieco menit len podla momentalnej nalady niekoho . sak ako kvoli majstrovstavm je to dobre ,ale ked sa na to pozries cisto z prinicpu sak to je otrasne , tak to nemohli uz minuly piatk ked tam zaradili markizu rovno nechat skladbu stv1,stv3,joj a markiza? isto to vedeli uz pred tyzdnom ze tam daju trojku cez MS. a teraz ked sa MS skoncia bude tam uz trojka ? ci zas budeme preladovat a ja konkretne v 4 bytoch znamym ktori su neschopni si to sami preladit ? lebo zas trojka zhasne a bude dvojka ? sak toto je jak u •cenzurované•....ych
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Str 09. Jún 2010 19:52:46

viliamko píše:david, furt lepsie ,lebo so cakal ze ta tym zas vytocim :D ,co ale nebolo zamerom ;) ,ale proste ja to tak vidim. sak sam uznas ze to co robia tiez košer nieje . kazdu chvilu nieco menit len podla momentalnej nalady niekoho . sak ako kvoli majstrovstavm je to dobre ,ale ked sa na to pozries cisto z prinicpu sak to je otrasne , tak to nemohli uz minuly piatk ked tam zaradili markizu rovno nechat skladbu stv1,stv3,joj a markiza? isto to vedeli uz pred tyzdnom ze tam daju trojku cez MS. a teraz ked sa MS skoncia bude tam uz trojka ? ci zas budeme preladovat a ja konkretne v 4 bytoch znamym ktori su neschopni si to sami preladit ? lebo zas trojka zhasne a bude dvojka ? sak toto je jak u •cenzurované•....ych


mně to nevytočí, já z toho nemám ani korunu tak se směju :-) jaké v tom vidíte zákulisní tahy...

k tomu 2 vs. 3, oficiální stanovisko je, že na STV2 jsou předvolební záležitosti, volby jsou o víkendu tak to po nich překlopí. To mi přijde logické a nemám důvod v tom něco hledat...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Str 09. Jún 2010 19:56:57

no ano ale ja tomu chapem z tych clankou ze trojka tam bude len cez MS,ak tam uz ostane, tak ok,ale ked sa skoncia a daju zas dvojku, tak to uz bude fakt o nervy
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Str 09. Jún 2010 20:01:24

viliamko píše:no ano ale ja tomu chapem z tych clankou ze trojka tam bude len cez MS,ak tam uz ostane, tak ok,ale ked sa skoncia a daju zas dvojku, tak to uz bude fakt o nervy


pokud je ten první mux přechodný, tjako že je, ak tam musí byt to, co se bude vypínat, tj. 4 analogové stanice. Ten mux není o rozšiřování nabídky programů, ale o překlenutí období kdy se bude postupně vypínat a zapínat. Aby tam kde vypnou kteroukoli z těch TV v analogu byla zároveň náhrada za ni v mux1.
Mux3-STV se má spustit taky (i když z jednoho TXu zatím), tam bude jistě vše komplet 3xSTV, tak kde se bude postupně přidávat, tam bude pak vše komplet. Atd atd...však to znáte jak ta pohádka pokračuje, a za dva roky zvonec, a pohádky je konec :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Pia 11. Jún 2010 13:38:04

tak predsa bude ! a stv3 v HD v nom. od pondelku
http://www.zive.sk/dvb-t-stv3-v-hd-bude ... fault.aspx
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Pia 11. Jún 2010 15:23:14

viliamko píše:tak predsa bude ! a stv3 v HD v nom. od pondelku
http://www.zive.sk/dvb-t-stv3-v-hd-bude ... fault.aspx


cos to tam zaperlil v diskusi o tom k56 vs. k66 :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Pia 11. Jún 2010 15:46:54

myslis na zive.sk ? no mna vytocilo pindanie o vykone, ja som sa nebavil o zahlteni analogu z javoriny ale cisto o sile vykonu. ja som len zrovnaval silu pilotu K66 s vykonom spustaneho K56 . nie o zahlteni javoriny
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Pia 11. Jún 2010 15:51:30

viliamko píše:myslis na zive.sk ? no mna vytocilo pindanie o vykone, ja som sa nebavil o zahlteni analogu z javoriny ale cisto o sile vykonu. ja som len zrovnaval silu pilotu K66 s vykonom spustaneho K56 . nie o zahlteni javoriny


jo jenže ono to není "absolutně" o výkonu, ale "relativně" v souvislosti s jinýma signálama.

A Anton nic o k66 nepsal... srovnávat to začals Ty :-) Vajnory to nenaladí, vo Vajnoroch jde Javorina na kus drátu.
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Pia 11. Jún 2010 15:56:59

ale ved ano ja so spominal K66 a len som pripominal jeho vykon v pilote, ked som sa docitak ze K56 o vykone 2,8kW bude prijimatelny nanajvys na zaciatku petrzalky, ja som natoto poukazoval
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Ďalší

Späť na Západné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron