K56 - SK MUX2 Kamzik

Skúsenosti s A/D príjmom na Západnom Slovensku

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Pia 11. Jún 2010 15:59:10

viliamko píše:ale ved ano ja so spominal K66 a len som pripominal jeho vykon v pilote, ked som sa docitak ze K56 o vykone 2,8kW bude prijimatelny nanajvys na zaciatku petrzalky, ja som natoto poukazoval


tak to sis spletl reakci, o Petržalke A.S. nepsal, to byl někdo uplně jiný a v jiném vlákně... prohlédni si to :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Pia 11. Jún 2010 16:17:32

hmm, tak co uz, tam sa do zmazat neda.
ale aj tak, mna vie dobre nasrat ked nech sa to urobi akokolvek a cokolvek, furt to nijak neni dobre a dopredu bez toho ze by to mal niekto uz odskusane ze co a ako. sak to neni normalne. kym nebola markiza vsetci pindali jak nenormalni,dali ju tam zas im chyba joj plus, a ked nie to tak datovy tok, vykony a furt ...
proste ja som stastny ked to naladim ide mi to ,mam programy a viac neriesim , co jako by sme mali chcet ? aby to na mna vyliezlo v 3D nebodaj z obrazovky ? sak trochu pokory od tych ludi by sa patrilo ..ved teda uz maju vsetko co chceli, vratila sa stv3. bude aj v HD aj ked nie pre vsetkych.tak nech sa tesia a skusaju a nie v kuse len picovat...
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Pia 11. Jún 2010 16:23:14

viliamko píše:hmm, tak co uz, tam sa do zmazat neda.
ale aj tak, mna vie dobre nasrat ked nech sa to urobi akokolvek a cokolvek, furt to nijak neni dobre a dopredu bez toho ze by to mal niekto uz odskusane ze co a ako. sak to neni normalne. kym nebola markiza vsetci pindali jak nenormalni,dali ju tam zas im chyba joj plus, a ked nie to tak datovy tok, vykony a furt ...
proste ja som stastny ked to naladim ide mi to ,mam programy a viac neriesim , co jako by sme mali chcet ? aby to na mna vyliezlo v 3D nebodaj z obrazovky ? sak trochu pokory od tych ludi by sa patrilo ..ved teda uz maju vsetko co chceli, vratila sa stv3. bude aj v HD aj ked nie pre vsetkych.tak nech sa tesia a skusaju a nie v kuse len picovat...


no ale zkus trošku pochopit, že Anton, který má Blavu poměřenou a ví jak a kde je tam silná Javorina, a co Ti aji já píšu, jak je silná tam kde jsem ji měřil, tak to se prostě nevypaří když zapnou Kamzík. Takže chytrý člověk očekává problém, protože je evidentní že bude.
Mluvit na rovinu o tom co se stane je snad lepší, než něco ututlávat. To podle hromady stěžovatelů včetně většiny z vás na tomto foru, prý dělá Towercom, že dopředu nic neřekne. A když někdo dopředu upozorní "nebuďte překvapeni že nastane problém" tak ho zas zadupáváš ať ti nekazí radost, že se těšíš... tak trošku schíza :-)
Ten člověk je profík a nic nepičuje... upozorňuje na to že bude problém, stejně jako já. Trošku by to chtělo rozlišovat mezi takovýma lidma a blbečkama co "v kuse jen pičují" po forech...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Pia 11. Jún 2010 16:42:26

tu je text co tam pisem :
prosim vas o com to tocite ,ake problemy ?? ste uz zabudli ze v pilote bol kamzik len 1kW a technopol bol 3kW a boli ludia zo ba K66 chytali aj b hlohovci .tak cu to strasite ze pomaly vajnory to uz nenaladia...

neviem kde tam vidis ze utocim na nejakeho antona ??
ja som v prvom rade reagoval na at3...

chybu som mozno urobil ze som reagoval pod posledny prispevok kde bol vtedy anton srnka...ale vobec to nebola reakcia na neho
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Pia 11. Jún 2010 16:57:57

viliamko píše:tu je text co tam pisem :
prosim vas o com to tocite ,ake problemy ?? ste uz zabudli ze v pilote bol kamzik len 1kW a technopol bol 3kW a boli ludia zo ba K66 chytali aj b hlohovci .tak cu to strasite ze pomaly vajnory to uz nenaladia...

neviem kde tam vidis ze utocim na nejakeho antona ??
ja som v prvom rade reagoval na at3...

chybu som mozno urobil ze som reagoval pod posledny prispevok kde bol vtedy anton srnka...ale vobec to nebola reakcia na neho


no šak ale o tom to je, žes tu svoji reakci připsal do špatného vlákna :-) (resp. nevím kam ju psals ale je tam špatně) protože takto to vypadá jako reakce na Antona, když je to ve vlákně za ním :-) nic, já už jsem to pochopil, ale zas pochop ty, že je to na blbém místě a tím to zcela mění smysl.

Obrázok

A jinak, stále budu opakovat že srovnání čistý k66 versus k56 utlačovaný Javorinou je kravina a nemá smysl něco takového vůbec psat. Tzv. hrušky s jabkama... a znova: není to o výkonu. Nemůžeš si z toho vzít jen co se ti chce (výkon) a srovnávat ten. Výkonově do Petržalky dosáhne v pohodě, z hlediska použitelnosti je to kničemu. Petržalka je už dost na jih od Karpat, tak tam už zas Javorina poleze nahoru...

Obrázok
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod psichac » Sob 12. Jún 2010 14:07:27

neviete už vysiela?bo v BB im to už fičí, mne sa antenu nechce vyberať do okna,mam 0% tak reku či ju mám premiestniť alebo ho ešte nezapli?
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Sob 12. Jún 2010 14:09:46

Towercom píše, že až v úterý 15.6.
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod psichac » Sob 12. Jún 2010 14:11:45

a nie v pondelok?niekde som čítal že už v pondeloik...mohli by prekvapiť a zapnúť ho možno už dnes,zajtra...(ja viem neni to lahke ale tak...)

dobre som ticho,nič som nepovedal ;)
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Sob 12. Jún 2010 14:13:20

Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Sob 12. Jún 2010 15:23:43

a co si tym linkom chcel povedat ? ) jako normalne sa pytam len to je info od vcera,ja len ze ci sa nieco zmenilo
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Sob 12. Jún 2010 15:25:02

viliamko píše:a co si tym linkom chcel povedat ? ) jako normalne sa pytam len to je info od vcera,ja len ze ci sa nieco zmenilo



EDIT, OPRAVA:
PSICHAC! se ptal kdy se to má spustit v BA, v tom linku je uvedeno úterý 15.6. :-)))
Naposledy upravil David Kriz dňa Sob 12. Jún 2010 15:52:29, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Sob 12. Jún 2010 15:32:46

jj, sorry, necital som ze sa birko pyta, sorry :D . inak ja som teda fakt zvedavy ze co bude u mna, dam vediet v utorok vecer, lebo mam dennu. lebo ja mam presne byt nasmerovany na vajnory , ateda von vychod . takze teda ked hovorite ze javorina mi to zdegraduje, no lebo by som konecne rad porovnal HD v dvb-t s hd cez ipt-v. inak ked sme pritom, minule bol u mna technik z v-net ohladom instalacie netu. pytal som sa ho ze ako mozem po ukonceni viazanosti vyuzit s-t-b od nich ktory mi ostane. je to motorola a je len na ipt-v ,len eternet pripojenie. nema zial ziaden iny tuner ani moznost pripojenia. povedal ze zial nijak. ten stb davaju za 150e , pri viazanosti 3 roky za 1cent. takze uznajte, naco mi potom tem kram bude ? nerpedam to, nevyuzijem to, vyhodit to mi to zas bude luto
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod David Kriz » Sob 12. Jún 2010 15:37:33

zkusíš, uvidíš, třeba se stane zázrak a moje chmurné předpovědi nevyjdou :-D
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: mux2 K56

Poslaťod psichac » Sob 12. Jún 2010 15:59:56

viliamko,sak preco "nepredas ho"?niekomu inemu odide,kupi od teba...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Sob 12. Jún 2010 16:21:46

no to jedine ze by odisiel niekomu tu na sidlisku co je tiez zakaznik vnetu, a to si myslim ze by asi reklamoval u nich a nie kupoval dalsi..
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod EnoSat » Sob 12. Jún 2010 17:14:47

viliamko píše:no to jedine ze by odisiel niekomu tu na sidlisku co je tiez zakaznik vnetu, a to si myslim ze by asi reklamoval u nich a nie kupoval dalsi..


moze pouzit ako dalsi box v domacnosti ;)
aspon u tcomu sa to tak robia
TBS 5880 & AverMedia AverTV Volar GPS 805,ROVER ATOMLIGHT STC+
EnoSat
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 544
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:46:05
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: mux2 K56

Poslaťod viliamko » Sob 12. Jún 2010 17:48:00

no ty bolo naozaj riesenie ,ale kedze je vnet dost maly a lokalny ,tak neviem ..to jedine vylepit na vchody nasich blokov inzerat )) lebo normalne na net a cakat ze to najde nejaky zakaznik vnetu..no neviem
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: mux2 K56

Poslaťod doublet » Uto 15. Jún 2010 7:24:17

K56 je uz zapnuty. Obsah MUXu je momentalne totozny s K66.
doublet
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Pon 28. Sep 2009 18:40:19

Re: mux2 K56

Poslaťod kaaro » Uto 15. Jún 2010 7:32:17

tiez potvrdzujem bezproblemovy prijem u mna (samozrejme mensie hodnoty ako K66), napriek tomu, ze na K56 isla v slabej kvalite analogova STV1 (ktora spustenim digitalu "odisla", no nasmerovanim anteny na javorinu by sa podla mna vratila). som zvedavy na reakcie, kde vsade sa to bude dat chytit a kde nie.
a tiez som zvedavy, ci po skonceni majstrovstiev bude tento vysielac pokracovat s tymto nizsim vykonom a vysielat iny obsah ako K66, napr. joj+, doma a stv3
kaaro
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Ned 28. Mar 2010 10:05:20
Bydlisko: Miloslavov

Re: mux2 K56

Poslaťod nairam » Uto 15. Jún 2010 7:36:46

U mna tiez na antenu horizontalne sito bezchybny prijem. Obsah ako K66. Obrázok
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:11:53
Bydlisko: Bratislava-4, Slovak republic

PredchádzajúciĎalší

Späť na Západné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron