vsimol si niekto, ze z muxu bola vyhodena ZSTV? teda aspon mne to telka automaticky vyhodila ako keby sa tam uz nenechadzala. ostali iba dalsie tri skvosty: Slagr, TV8 a Noe. Skusal som aj auto-ladenie a nic, teda nie ze by mi to chybalo, just wondering....
uz som to spominal v inom vlakne, nie ZSTV je stalev tomto muxe. Lenze, je tam nejaky problem, na ktorom sa uz udajne pracuje ( som mailom upozornil ZSTV asi tyzden do zadu). Lenze nie celkom je to tak, ze ju prijimace nenaladia..ako ktore. Mal som v rukach stb Amiko Alien 2, ten naladil celu programovu skladbu. Rovnako aj moj dvbt tuner pre android TIVIZEN ju naladi. Ale moj tv Samsung rovnako ako u teba mux na K55 naladi ale bez ZSTV. Tak neviem co je tam za problem.
Ani neviem odkedy K55 nevysiela. Ziadny signal na K55 z Kamzika. Ohlasene bolo spustenie vysielania BetX TV, ale nenapisali z akeho vysielaca, ani kanal.
Nová televízia BetX TV začne vysielať 1. februára 2015 BetX TV odštartuje skúšobné vysielanie z jedného vysielača, ktorým pokryje oblasť Bratislavy. V testovacej fáze chce vysielať výsledkový servis a športové správy.
Hmmm, skoda, chapem ze po poslednom WRC15 je utrum s kanalmi nad K50 (bude to este zabavne sledovat ako bude RU riesit Javorinu, Kamzik a ine s povoleniami nad K50 daleko cez 2020 a kolko nas to bude stat), ale v nasej STA takto ludia prisli o tento MUX na K55. V Dubravke to vdaka obmedzenemu vykonu K56 na nas smer, nizsie polozenymi antenami na K55 a lepsim ochrannym intervalom na K55 fungovalo aj na “roztiahnutu a pokrivenu” kanalovu vlozku spolu s K56. Riesit dalsiu vlozku pre K37 so zivotnostou muxu mozno len jeden rok asi nebudeme… Ale pre divakov s individualnou antenou to je urcite lepsie.
Cez mnou realizovanu STA prijimam: K24, K27, K29, K40, K44, K55, K56, K59 (24.2.2015). Parabola E85 1W+9E+13E+19E+23E+28E