DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Skúsenosti s A/D príjmom na Západnom Slovensku

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod markus.22 » Pia 11. Dec 2009 20:25:28

Jaaaaaaaaaaj 4-5 dni bez mojho digitalka :evil: :evil:
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod asahi » Sob 12. Dec 2009 12:07:38

v petrzke je vsetko ok. :-) aj ked vlastne telku som pustil az okolo 21:30
asahi
 
Príspevky: 57
Registrovaný: Sob 03. Okt 2009 21:41:23

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Str 19. Máj 2010 17:09:11

2 - 3 dni to nejak nejde ok v BA V. Pozorujete to tiez niekto?
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod psichac » Str 19. Máj 2010 17:10:45

čo kontrétne myslíš?ja som v nedelu aj nahrával ale nahrávka je pohode
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod €uroSVK » Str 19. Máj 2010 20:24:33

No ja som v poslednej dobe kukal telku cez live vysielanie, mne signál seká. Neviem prečo. Doteraz šiel dobre a teraz už ani nie... :shock:
Obrázok užívateľa
€uroSVK
 
Príspevky: 126
Registrovaný: Pia 14. Máj 2010 10:01:30

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Str 19. Máj 2010 20:31:59

ako vravi eurac. kolise mi signal co sa prajavuje vypadkami. doteraz to bolo ok.
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod psichac » Str 19. Máj 2010 20:47:18

ja som teraz kukal csi,sem tam seklo ale,no...div sa svetu:
http://www.sony.atlasweb.cz/p2845.jpg
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod Birko » Štv 20. Máj 2010 22:56:33

psichac píše:ja som teraz kukal csi,sem tam seklo ale,no...div sa svetu:
http://www.sony.atlasweb.cz/p2845.jpg


boze moj, to je urazka pre antenu takto ju mat :D
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Pia 21. Máj 2010 19:18:29

stale mi to blbne, antena uz nejaky ten mesiac a mozno aj rok stale na tom istom mieste a aj telkac stale tam a kolise to veselo 40v5500
Ozaj nikto nic nepozoruje (ta antena tam v tom rohu by nemal byt etalon)
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Str 26. Máj 2010 12:20:56

!Hej! nikto nic ? Vcera som krutil hore dole vertikalne horizontalne a stale na prd. Vsetky Rakuske idu ako beton. Len ten Slovensky balast sa drbe.
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod nairam » Str 26. Máj 2010 12:34:41

balast myslis K66? mne ide normalne, ziadna zmena, a to mam antenu horizontalne kvoli zahr. muxom.

DooBop píše:!Hej! nikto nic ? Vcera som krutil hore dole vertikalne horizontalne a stale na prd. Vsetky Rakuske idu ako beton. Len ten Slovensky balast sa drbe.
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 801
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:11:53
Bydlisko: Bratislava-4, Slovak republic

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Str 26. Máj 2010 12:48:30

ano ako pises K66. fakt mi to slo stale ok ale ako som pisal prvy krat o problemoch cca tyzden dozadu tak mi to blbne. Mam to tiez v horizontale koli Rakusanom ale ako som pisal tak som to skusal kadejako ale stale to blbne. Na telke sa to prejavuje ako teplomer (cervena = bad, zelena = good) kmita to z bad do good. Problem v telke asi nie je lebo mam este aj stb a tam to je to iste. Nestiahol TC nejak vykon? Neviete o tom nieco?
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod nairam » Str 26. Máj 2010 13:21:31

ak Ti signal velmi kolise, moze to byt nejake rusenie z nejakeho vysielaca pre mobilne(?) zaradenia
vysledkom coho moze byt zahltenie zosillovaca v antene na nejakom rozsahu.

ps. vypln si v profile udaj Bydlisko
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 801
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:11:53
Bydlisko: Bratislava-4, Slovak republic

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod viliamko » Str 26. Máj 2010 13:56:15

doopBop a nemas tam nahodou aj zosilovac ? u mna v trnavke K66 a K21 zobor v 100% kvalite bez akych kolvek vykyvov a vypadkov. ale na pasivno. ked som tam mal zosik kvoli rakuskemu K52 tak mi oba nase muci tiez rovnako kolisali ako to popisujes ty. stale som krutil antenou, skusal som vsetko, hladal chybu na koax kably ze co kde nemam dotiahnute..vobec ma nenapadlo dat prec zosilovac, az ked som to urobil tak som prisiel na to ze to on sposoboval...kym siel kamzik v pilote o vykone 1,5kW tak to nevadilo, no teraz to tam neznesie. skus ked tak dat este jednu antenu na pasivno natocenu na vychod. K21 zobor. ten ide aj v ba jak slak
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Str 26. Máj 2010 15:14:56

Dakujem za odpovede,
moja lokalita je BAV Rusovska Cesta (okna smerom na zapad), zosik nemam a dlzka kabla od anteny je cca 2,5 metra. Ale ako hovorim, dvbt prijimam uz nejaky ten rocik (3-4) nikdy som nemal problem. Ozaj nemoze to byt naopak prilis silny signal? (nevyhulili tomu nahodou?)
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod viliamko » Str 26. Máj 2010 15:39:02

skus ci nenaladis K21 nitru..ten je tu tiez dost silny, mozes aj nejaky odraz naladit,nemusis priamy smer. a potom sa mozes ny K66 vykaslat. podla mna,ja som laik, ale mne sa zda ze ked je zima a chladne pocasie , sa signal prenasa lepsie.. mozno teraz ked sa oteplilo a furt prsi a je vlhko, ti to robi nejaku sarapatu, mozno by naozaj postacilo zvrtnut antenu do Vertikalu, aj ked ti to do teraz slo na Horizontal bez vypadkov, co ine ti pomoze , len skusat a najst optimum. vykon je 50kW takze slabym prijimom to asi nebude...
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod pesvv » Štv 27. Máj 2010 8:01:21

A ja som si vsimol, ze nas mux blbne. Ale zhorsenie som zaznamenal aj na dvoch ceskych, tak si myslim, ze to robi pocasie. Vcera som trocha stiahol zosilovac a vyzera, ze to pomohlo. Uvidime.
pesvv
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Str 18. Nov 2009 17:57:15

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod DooBop » Pon 31. Máj 2010 17:14:58

no od dnes mi to uz ide na 100%. Bez mojej akejkolvek zmeny. By bolo fajn keby towercom aj nejak informoval.
DooBop
 
Príspevky: 108
Registrovaný: Štv 01. Okt 2009 12:07:06

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod viliamko » Pon 31. Máj 2010 20:07:14

ja som bol dnes znamej nastelovat pozamek na kolibe, prijem zo zeme na pasivnu antenu K66 co je asi prirodzene kedze vysielac je do nej 3,5KM ale co ma zas prekvapilo taktiez aj K21 Zobor na kolibe tiez 100% kvalita aj v zastavbe pre zemi
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

Poslaťod pista150 » Pon 31. Máj 2010 22:00:42

V niektorých prípadoch by som nevylučoval krátkodobé rušenie Malibor Pohorje,ktorý vysiela na 66 k horizontálne.Analog Na 59 kanále POP TV som spozoroval počas inverzie až na kysuciach.Minulí týžden som 2x spozoroval zlepšené podmienky pre dialkový príjem,ale krátkodobo(signál na 30,33 digitál Javorice a analog 28,45 Klučovská hora)
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

PredchádzajúciĎalší

Späť na Západné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron