Stránka 4 z 4

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pia 03. Dec 2010 17:45:02
od psichac
dneska ked som bol v jednom obchode s elektronikou tak tam majú LCD čko a na ňom majú pustený digitál a tiež som si všimol že im to tam sem-tam zakockovalo ale len trocha tak dva riadky možno (na výšku tak 10cm...)samozrejme anténu majú dipól ako k nejakéj TV karte...
inač dnes ked som šiel domov tak som mal taký krásny pohľad,škoda že som neodoftil...som kukal na smer kde je kamzík ale nevedel som ho nájsť,som sa zachytil pohľadom o kukuricu a až potom som si všimol špičku stožiara kde sú terajšie antény...a pod nou len oblaky...kks...mali ste vidieť...končil les idem hore pohľadom,nič mraky,mraky a zrazu len niečo trčí :-D

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pia 03. Dec 2010 17:58:05
od David Kriz
Moskva, Ostankino, 540m výška :-)

Obrázok

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pia 03. Dec 2010 18:01:42
od psichac
noo,tak nejak :-D

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pia 03. Dec 2010 18:02:04
od David Kriz
a tu máš něco s Kamzíkem, teda spíš bez něho :-D na to jsem kdysi narazil. I bez špičky :-)

http://drahovsky.blog.sme.sk/c/78142/V-Bratislave-zmizla-televizna-veza-Kamzik-fotografie.html

Obrázok

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pia 03. Dec 2010 18:06:35
od psichac
jj,toto som tiež nedávno videl,dokonca aj spolužiak,iab tak zalási že "kua nemožem nájsť kazík" :-D kuknem von a nič...tuším že to bolo v utorok či kedy...

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Sob 11. Jún 2011 23:38:33
od Birko
Az do 29.6. (alebo do spustenia novych muxov z BA) Towercom pocas dna od 8 do 18 znizuje vykon Kamziku K66 - http://www.zive.sk/towercom-docasne-zni ... fault.aspx

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Uto 07. Feb 2012 17:05:24
od Birko
K59 Jaslovovske Bohunice - TA3 a ZSTV bez obrazu. Aj u vas? V muxe sa ale nachadzaju. Z K55 Bratislava idu TA3 aj ZSTV. NOE ide z oboch. Co sa deje, nievie niekto?

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Uto 07. Feb 2012 17:47:30
od MartinR
TA3 vypadla 1.2. aj v JB aj v BA, predpokladam, ze to tahali zo starej frekvencie na Astre... od 5.2. vraj v BA uz ide, este cakam na JB. Co sa deje so ZSTV netusim... PS: Neviete dakto, kedy by mala byt CETV v tomto muxe ?

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Uto 07. Feb 2012 20:23:17
od kosi
V BA na k55 nebol obraz najskor na NOE, teraz uz par dni nie je na ZSTV. Pozicia v MUXe ale je/bola.

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pon 05. Nov 2012 18:51:13
od Gaaspi
Veru tá CETV by mohla vysielať aj DVB-T. To bolo vždy mojim problémom že v našom meste je TA3, Krea, CETV ale vždy na platenej káblovke a pritom sú to voľné programy. Ja za kvalitné filmové kanály som neni ochotný platiť nie to ešte za nejakú ZSTV, Krea, TA3 a podobné čo sú kvalitou obrazu aj zvuku podobné nejakej Etiópskej stanice z Hotbirdu... Ale zadara by som nebol proti. No a k téme: Už začínam ľutovať ten prechod z analógu na digitál lebo pri analúgu ak bol horší signál tak maximálne zrnila obrazovka ale film sa dal sledovať ale nie ako teraz keď práve v nejakom dôležitom okamihu zakockuje a mizne obraz a podobne. A takto by vás určite nebavilo sledovať nejaký film že to 20x zakockuje a zvuk vypadne. Za analógu to nehrozilo. Ďalšia vec, na týchto silnejších staniciach ako STV a Markíza sme aj v analógu mali zrkadlovo čistý obraz a tretia vec že teletext na pozeranie programu úplne stačil lebo to EPG do dnešného dňa neukazuje dobre. To si akože oni absolútne nevšímajú? Kedy to akože chcú opraviť? Ešte ďaľšia vec že v EPG je úplne domiešaná diakritika aj keď je všade kde sa len dá nastavená slovenčina.

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Uto 29. Jan 2013 1:34:01
od nairam
K56 Kamzik okolo 1:25 rano 29.1.2013 vypadol obraz a zvuk JOJ a JOJplus. Aj do K27 pribudlo 'OTA01 STMV100' - User Private.

Obrázok

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Uto 29. Jan 2013 2:18:07
od David Kriz
nairam píše:K56 Kamzik okolo 1:25 rano 29.1.2013 vypadol obraz a zvuk JOJ a JOJplus. Aj do K27 pribudlo 'OTA01 STMV100' - User Private.

Javorina k56 nejde TV Joj, zhruba okolo 2.hodiny... asi nějaká krpa přímo u Joj.

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Uto 29. Jan 2013 6:47:35
od mmc
David Kriz píše:Javorina k56 nejde TV Joj, zhruba okolo 2.hodiny... asi nějaká krpa přímo u Joj.


Jojka niečo prerábala u seba ... ohlásená odstávka 0:00-2:00 ... že by príprava na ten tretí prg

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pon 06. Okt 2014 20:48:11
od Gaaspi
Aký tretí program Jojky? Pokiaľ viem už teraz má tri: Plus, WAU a Senzi. No často kockuje a zaujímavé že zo začiatku češi nekockovali a teraz sa už poväčšine ani pozerať české programy nedajú. Pritom je to tá istá anténa aj televízor a vysielače. Voľným okom vidieť Kamzík aj Zobor a napriek tomu aj slovenské stanice občas zakockujú. Najstabilnejšie idú maďari a rakušáci od začiatku zvykli kockovať ale tak že napríklad týždeň nič a druhý týždeň furt.

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Ned 19. Okt 2014 22:24:03
od David Kriz
Gaaspi píše:Aký tretí program Jojky? Pokiaľ viem už teraz má tri: Plus, WAU a Senzi. No často kockuje a zaujímavé že zo začiatku češi nekockovali a teraz sa už poväčšine ani pozerať české programy nedajú. Pritom je to tá istá anténa aj televízor a vysielače. Voľným okom vidieť Kamzík aj Zobor a napriek tomu aj slovenské stanice občas zakockujú. Najstabilnejšie idú maďari a rakušáci od začiatku zvykli kockovať ale tak že napríklad týždeň nič a druhý týždeň furt.

Tak to už máte u vás 3D, u nás zatím stále jen "štvorčekujú" :-D
Když ti něco kockuje, tak si to sprav. Nebo jaký smysl má tento příspěvek?

Re: DVB-T dnes : "máte dnes signál?"

PoslaťNapísal: Pon 20. Okt 2014 17:15:00
od Gaaspi
Pýtali sa aký máme signál tak som odpovedal že taký... Okrem čechov ide všetko dobre... Čo dáva aj logiku keďže tam sú medzi anténou na činžáku a vysielačom kopce, kdežto medzi vysielačmi západného rakúska, severného maďarska a Bratislavou je nížina. Excelentný signál.

Zmízanie TV WAU

PoslaťNapísal: Pon 21. Máj 2018 13:34:58
od Gaaspi
Ináč neviete prečo v DVB-T zmizne TV WAU? Dám ju vyhľadať tak sa naladí, uložím a o týždeň tam zas nieje? Presúvajú to stále na inú frekvenciu či čo? Neviem z akého vysielača to chytáme buď BA alebo NR. Jedná sa o spoločnú anténu čo mám v podpise.