Signál v Nitrianskom kraji

Skúsenosti s A/D príjmom na Západnom Slovensku

Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod jankokesa » Ned 27. Dec 2009 14:10:40

Chytá niekto DVB-T v Nitrianskom kraji? Kamzík K66?
Naposledy upravil jankokesa dňa Ned 27. Dec 2009 18:44:35, celkovo upravené 1
jankokesa
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Ned 27. Dec 2009 14:07:53
Bydlisko: Bánov (Nové Zámky)

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Ned 27. Dec 2009 14:19:02

Podhájska áno...prečo?
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod jankokesa » Ned 27. Dec 2009 21:35:31

Takže DVB-T s kamzíka K66(STV 1,2,3 JOJ, JOJ+) ide na Podhájskej? tak potom klobúk dole
jankokesa
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Ned 27. Dec 2009 14:07:53
Bydlisko: Bánov (Nové Zámky)

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Ned 27. Dec 2009 23:02:01

Isiel aj Pilot a ide aj teraz..vsak aj mapka od Towercomu obsahuje Podhajsku
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod ingmatik » Štv 31. Dec 2009 21:40:43

Chytam cca 8 km od Levic (Tlmace), ale z vysielaca Velky Krtis - K65, pasivna antena Emme Esse, prijimac TechniSat DigiPal 2 TX,
signal 28-32%, kvalita 50-60%. Polske sito si ani neskrtlo :( Ani pri otoceni na vertikal. polarizaciu.
Napriek nizkemu signalu, obraz "nekockavie", myslim ze aj vdaka prijimacu.
ZH
AirStar TeleStick 2 DVB-T MPEG-4, Zircon T3000 Plustelka
SK: K21,K31,K48,K50 BS-Sitno | K33, K51 ZH-Kamenica | K41-Local MUX, ZH Skalka | K26, K44, K59 PD-Bralova Skala | HUN: K36, K39,K44,K53,K56 Kekes.
Počas tropo: AUT K23,K43 Rechnitz-Hirschenstein - už len spomíname (DVB-T, QAM16) | HRV K25: Sljeme | HUN: K22,K46: Kab-Hegy | K59 Gerecse


LV
Zircon T3000 Plustelka
SK: K21,K31,K48, K50 BS-Sitno/NR-Zobor/Štúrovo | K52-Local MUX Levice | K36 Nitra-Klokočina | K27,K39,K44, K56 BA-Kamzík | K57 TN-Nad oborou | HU: K26,29,59 Gerecse | K38,55,62 Budapešť | Počas tropo: -

The ark was built by amateurs, the Titanic by professionals.
ingmatik
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Štv 31. Dec 2009 21:29:21
Bydlisko: Ziar nad Hronom

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod romannitra » Pia 01. Jan 2010 17:22:58

Zdravím všetkých lovcov dvbt a iných signálov.Bývam na Lukovom Dvore, to je cca 5km jz od Nitry, hneď za Klokočinou, ak to tu niekto pozná.Bez problémov chytám dvbt z Blavy na k66, V.Javorinu mám na priamu viditeľnosť a bez problémov tu mám aj Kojál, Mikulov a aj rakúske a maďarské vysielače.Bývam na trochu vyvýšenom mieste, tak signál tu mám dobrý. Anténu mám supercolor na rotátore, horizontálna polarizácia.Ak bude čas, otočím ju vertikálne a skúsim chytiť aj iné sk vysielače.
romannitra
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pia 18. Dec 2009 20:41:35

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Pia 01. Jan 2010 19:21:01

Ty chztis v NR na Horizontalnej polarizacii DVB-T?Dockaj ked pustia Zobor a chytis to aj na hrdzavy klinec:)
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod jankokesa » Pia 01. Jan 2010 21:40:51

No tak tomu verim že chytim!!! ale chcem chytať aj čechov:(
jankokesa
 
Príspevky: 17
Registrovaný: Ned 27. Dec 2009 14:07:53
Bydlisko: Bánov (Nové Zámky)

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Pia 01. Jan 2010 22:34:34

Len kedy ho spustia:(
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod psichac » Sob 02. Jan 2010 16:48:39

ja počítam tak marec/apríl...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Sob 02. Jan 2010 21:59:13

niekto od jich sa vyjadril z najneskor v marci ale ze chceli by skor.Ze uz zaciatkom roka by chceli.Tak uvidime....cim skor tym lepsie kedze Zobor v podstate vidim a mam ho cca 30km.....
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Ned 03. Jan 2010 14:44:40

cafte chalani . na stranke dvbttowercom je plne pokrytie signalu 100% cele TO a aj obec Horne obdokovce- v nej mam chalupu. tak som sem prisiel v paitok cely nazhaveny ze idem lovit . skusal som s vonkajsou pasivnou antenou sirokopasmova ANT P-47 N TRIPLEX K21-69. skusal som cele pasmo ale najme K66 BA a K69 TN. no ale ani tuk . ani percento. polarizacie som skusal pre istotu aj H aj V. skusal som to rovnako aj v ludaniciach a aj v samotnom meste TO . 3 miesta tri lokality, vsetyk podla mapy pokrytia 100% ale ani najdenom ani netuklo.
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod Birko » Ned 03. Jan 2010 15:13:52

viliamko píše:cafte chalani . na stranke dvbttowercom je plne pokrytie signalu 100% cele TO a aj obec Horne obdokovce- v nej mam chalupu. tak som sem prisiel v paitok cely nazhaveny ze idem lovit . skusal som s vonkajsou pasivnou antenou sirokopasmova ANT P-47 N TRIPLEX K21-69. skusal som cele pasmo ale najme K66 BA a K69 TN. no ale ani tuk . ani percento. polarizacie som skusal pre istotu aj H aj V. skusal som to rovnako aj v ludaniciach a aj v samotnom meste TO . 3 miesta tri lokality, vsetyk podla mapy pokrytia 100% ale ani najdenom ani netuklo.


A co analog z Kamziku a Javoriny? Ta oblast by mala byt pokryta hlavne zo Zoboru, takze treba pockat asi na spustenie Nitry. Tie mapy netreba brat vazne, su to len pocitacove simulacie
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Ned 03. Jan 2010 15:19:05

je zvlastne ale ja ked dam antenu na analog na Zobor tak ani prd nechytim ale ked dam na kamzik tak chytam Markizu,Joj a STV2 a STV1 ale tu zrnito strasne..takze neviem co ten zobor vytvara....
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod Birko » Ned 03. Jan 2010 16:24:01

markus.22 píše:je zvlastne ale ja ked dam antenu na analog na Zobor tak ani prd nechytim ale ked dam na kamzik tak chytam Markizu,Joj a STV2 a STV1 ale tu zrnito strasne..takze neviem co ten zobor vytvara....


Zo Zoboru su male vykony. Kamzik ma vysoke vykony, ale STV1 (v UHF) a JOJ tiez slabe
Prehlad analogovych vysielacov
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Ned 03. Jan 2010 16:34:53

Lenze ja zo Zobora nechytim nic a z Kamzika aj...tak som zvedavy kedy bude DVBT vysielac na Zobory a aky bude mat vykon
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Ned 03. Jan 2010 20:55:11

ano pani, lenze nech ma towercom neserie ! pretoze naco zverejnia mapu pokrytia kde su mnou menovane lokality podla nich pokryte 100% ked tomu v realy tak nieje ?? tak mali dat ku tej mape poznamku ze bude platit v pripade spustenia vsetkych vysielacov ako napr zobor...lenze to potom nebude podla nich uz 80% ale az 96 % populacie pokryta..tak potom maju zjavne zato ze ta mapa teraz zverejnena je terajsia reality,teda TO by mali podla nich byt pokryte aj bez zoboru
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod taki7 » Ned 03. Jan 2010 22:56:51

Tých 80% je ofajč Towercomu, ja to odhadujem max. na 65% a aj to som možno ešte optimista. :)
Obrázok užívateľa
taki7
 
Príspevky: 220
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 22:10:37
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod mafia16611 » Ned 17. Jan 2010 13:04:11

ZDRAVIM ,nahodov som daco hladal na nete a objavil som toto forum .Co sa tyka dig.vysielaia som lama nato.Mam TV kartu v pc ktora prijima aj analog aj dig.signal doteraz som chytal len analog .No ani neviem ci viem chytytit nato dig.
prijem ,Byvam v malej dedine Čaka (medzi LEVICAMI a Novymi Zamkami je to )Tak vas prosim mam tu signal a a hej ako sa pripojim ku karte mo dali taky divny kablik co ma cca 1-1,5 m ale to je kratke ze by som to dal von diky
mafia16611
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 17. Jan 2010 12:55:18

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod markus.22 » Ned 17. Jan 2010 14:30:04

viliamko píše:ano pani, lenze nech ma towercom neserie ! pretoze naco zverejnia mapu pokrytia kde su mnou menovane lokality podla nich pokryte 100% ked tomu v realy tak nieje ?? tak mali dat ku tej mape poznamku ze bude platit v pripade spustenia vsetkych vysielacov ako napr zobor...lenze to potom nebude podla nich uz 80% ale az 96 % populacie pokryta..tak potom maju zjavne zato ze ta mapa teraz zverejnena je terajsia reality,teda TO by mali podla nich byt pokryte aj bez zoboru


No asi bude chyba u teba kedze kolega byva niekde v tvojom okruhu a bez problemov chyta SK DVB-T a aj CZ DVB-t
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Ďalší

Späť na Západné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron