Signál v Nitrianskom kraji

Skúsenosti s A/D príjmom na Západnom Slovensku

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Štv 25. Mar 2010 13:17:54

no uzasne ...!! ako to je sila, no dufam ze to povolenie na zobor este dostanu v najblizsich dnoch ...Ved toto je podla mna dost jako fopa...ved NR ma 100tisic obyvatelov,je to najludnatesi kraj SK po BA. a tam je stale DIGITAL tma..Nechcem nikoho na vychode urazit , ale Presovu sa za tial Towercom venoval tusim najintenzivnejsie a na Nitru sa uplne kasle
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod Gofo » Štv 25. Mar 2010 14:36:52

Presne tak riešia oveľa menšie mestá a Nitriansky kraj stále kašlú .Nitra mala frčať už na začiatku. V BJ chytím Mux1 na anténu k notebooku v BA na Iskru P20 a v Nitre v dome ani ťuk iba ak vyleziem na strechu a tam sa dá chytiť signál z V.Javoriny ale to pre veľa ľudí môže byť problém a račej sa im na DVB-T vykašlú. Kde se stala chyba sudruzi? :evil:
TV Tuner: AVerTV Hybrid Volar HX
Anténa: Iskra P-20DTT
K66 balkón smer Rakúsko :K21,K23,K24,K31,K34,K38,K43,K52,K53, smer Maďarsko K61,K64
Obrázok užívateľa
Gofo
 
Príspevky: 32
Registrovaný: Pia 25. Dec 2009 8:44:07
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Štv 25. Mar 2010 19:58:02

tak k65 v lucenci uz fici,som sa prave docital na inom fore. tak towercom je dost promtny ...ale stou NR ma teda riadne nasr...li :evil:
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod David Kriz » Štv 25. Mar 2010 20:59:02

viliamko píše:tak k65 v lucenci uz fici,som sa prave docital na inom fore. tak towercom je dost promtny ...ale stou NR ma teda riadne nasr...li :evil:

tipuju že jim to komplikuje ta Javorina...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod taki7 » Pon 29. Mar 2010 9:19:00

Hmm...no mne sa to hneď nezdalo, totižto prechodný mux mal byť na K nad 60 a na K21 má byť podľa plánu MUX 2 komerčný, ale neviem nakoľko to do konečnej miery súvisí práve s týmto. ;)

Edit: Navyše K21 nebude problémový...http://www.zive.sk/dalsie-dvb-t-multiplexy-na-uvod-s-mizivym-pokrytim/sc-3-a-286726/default.aspx
Obrázok užívateľa
taki7
 
Príspevky: 220
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 22:10:37
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod masstersvk » Pon 29. Mar 2010 12:26:54

lenze na k21 chytám rakúsko :( a to mám anténu nasmerovanú na Gyór . ale niečo sa deje lebo vnoci okolo medzi 1-3 hodinoi neviem presne ale začina rusit nieco Markízu , RTL klub , a Joj . samozrejme aj digitalne vysielanie z madarska
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod David Kriz » Pon 29. Mar 2010 12:47:18

no a co by to jako mělo být, to co začíná rušit?
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod masstersvk » Pon 29. Mar 2010 20:29:59

ci na tom istom kanáli nezacinaju vysielat aj iný ,
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod David Kriz » Pon 29. Mar 2010 20:53:27

masstersvk píše:...ale niečo sa deje lebo vnoci okolo medzi 1-3 hodinoi neviem presne ale začina rusit nieco Markízu , RTL klub , a Joj . samozrejme aj digitalne vysielanie z madarska


No a to jako na k21 mysílají tyto všechny??? Nebo nechápu, jak něco může rušit mezi 1 a 3 hodinou tolik kanálů...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod masstersvk » Uto 30. Mar 2010 22:51:18

RTl klub - k51 ,, Mark. k44, joj k50 to rusenie ide hlavne na RTL a jojke , markiza len minimum taký kríž , na rtl sa posuva obraz simo doprava dolava a vseliaké farby
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Uto 30. Mar 2010 22:56:34

to ale podla mna nijak nesuvisi s dvb-t . podla mna zobor este nic neskusa,a keby aj isto by to nerusilo analog na tych kanaloch
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod David Kriz » Uto 30. Mar 2010 23:14:03

To je jednoduše blbost. Jaks přišel na to, že kdyby začli vysílat na Zoboru, tak ti to začne rušit současný analogový příjem přes všechny kanály...
Máš tam nějaké lokální rušení, pátrej :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod masstersvk » Pon 12. Apr 2010 13:19:00

jedna zahada za druhou . vstanem si ráno hovorím si , že skúsim vyhladať nove DVB stanice hladam a zrazu sups k66 a to som antenu neprestavoval na Bratislavu a ani polarizaciu som nemenil , ako je to možné ? :D
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Pon 12. Apr 2010 14:22:40

zeby inevrzia ? ja som za tento vikend mal signal aj na kanale 61,64 co som tu v zivote nemal, sice sa mi nepodarilo nascanovat ich obsah , ale aj tak . dnes uz nic , len sem tam sa signal objavi na milisekndu na k61
ty si K66 normalne nascanoval a ide ti jeho obsah ?
ozaj NR a okolie od NR smerom na TO, ladite tam nejake rakuske muxi ,ak tak ake kanaly ?
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod masstersvk » Pon 12. Apr 2010 15:04:17

k66 ide obsah niekedy niekedy sa rozpadne , chytam rakuske k21 niekedy aj iné , jednu antenu mam nasmerovanu na gyor druhu na nitru to je vsetko
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Pon 12. Apr 2010 19:18:34

no a ine rakuske kanaly ? K52 je ako na tom ? alebo K24,K34 ? no lebo K21 asi neprichadza do uvahy po spusteni zoboru K21 :shock:
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod David Kriz » Pon 12. Apr 2010 19:22:56

viliamko píše:no a ine rakuske kanaly ? K52 je ako na tom ? alebo K24,K34 ? no lebo K21 asi neprichadza do uvahy po spusteni zoboru K21 :shock:


on už k21 ze Zoboru jede? :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod viliamko » Pon 12. Apr 2010 19:32:10

nie )) len teda s nim sa nebude dat pocitat, preto sa pytam na mozny prijem z inych kanaov v okrese TO ( 25km severovychod od NR).
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod masstersvk » Pon 12. Apr 2010 21:23:44

ale mna by zaujimalo ze ako viem chytat zrazu program ktory sa vysielal vertikalne ked mam antenu horizontálne , doteraz ked som skusal smerovat na BA tak len vertikalne a teraz mam horizontalne nasmerovane na NR
Tv SAMSUNG TV LE32B651T3WXXH DvB-T/C mpeg2/4
Pc: Cpu:Amd Athlon x2 6000+ 3,1Ghz , Ram:4GB ddr2 800mhz , Vga : Nvidia 9600GT 512ddr3
Hdd: WD500GB , MB : MSi K9n Sli
masstersvk
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Štv 17. Dec 2009 18:06:26
Bydlisko: Komárno - Kava

Re: Signál v Nitrianskom kraji

Poslaťod David Kriz » Pon 12. Apr 2010 21:29:56

masstersvk píše:ale mna by zaujimalo ze ako viem chytat zrazu program ktory sa vysielal vertikalne ked mam antenu horizontálne , doteraz ked som skusal smerovat na BA tak len vertikalne a teraz mam horizontalne nasmerovane na NR


nehledej důvody... cesty Páně a elektromagnetických vln jsou nevyzpytatelné ;-) je to duchařina 8-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

PredchádzajúciĎalší

Späť na Západné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron