zrazu uz netreba ani vypnut analog na 32 kanaly , pre ktory doteraz nemohol vraj byt spusteny dalsi mux

uz len ako si poradia s 51 kanalom na ktorom vysiela analogova TV13 (mozno sa dockame experimentu dva v jednom - hehe)
JohnCenaWWE píše:tak tak hehe a kde ma byt ten komercny mux?
makovic píše:som prekvapeny, lebo som ten 33k chytil, uroven 80 percent, kvalita 100 percent, stb topfield TF4000T, antena logaritmicka H polarizacia, vzdialenost 20 km - zolna, 65k nechytam
EnoSat píše:makovic píše:som prekvapeny, lebo som ten 33k chytil, uroven 80 percent, kvalita 100 percent, stb topfield TF4000T, antena logaritmicka H polarizacia, vzdialenost 20 km - zolna, 65k nechytam
kedze na Laskomeri sa nic nezmenilo , moj osobny nazor je - ze 33 sa vysiela cez antenny system co sa povodne pouzival pre 59 kanal
David Kriz píše:EnoSat píše:makovic píše:som prekvapeny, lebo som ten 33k chytil, uroven 80 percent, kvalita 100 percent, stb topfield TF4000T, antena logaritmicka H polarizacia, vzdialenost 20 km - zolna, 65k nechytam
kedze na Laskomeri sa nic nezmenilo , moj osobny nazor je - ze 33 sa vysiela cez antenny system co sa povodne pouzival pre 59 kanal
to nemůže, ten byl horizontál
:takže BB Laskomer
k33 26kW
k51 19,6kW
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť