25 k Žilina - Veľké Hradisko (ex.56k & ex.28k)

Skúsenosti s A/D príjmom na Strednom Slovensku

Re: 56 k Žilina - Velke Hradisko

Poslaťod kejsix » Štv 30. Aug 2012 20:42:41

Na Tvojej fotke ho kusok vidno! :D

Obrázok
Engel AN6001B (15dB) + PROMAX Prodig-5, AverMedia A805, Pinnacle 73e
kejsix
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Str 08. Aug 2012 23:03:28
Bydlisko: ZA

Re: 56 k Žilina - Velke Hradisko

Poslaťod EnoSat » Štv 30. Aug 2012 20:55:41

kua, vsak sa tam hadam ani autom neda dojst :-D

PS: prima fotky ;)
TBS 5880 & AverMedia AverTV Volar GPS 805,ROVER ATOMLIGHT STC+
EnoSat
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 548
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:46:05
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod kejsix » Štv 30. Aug 2012 21:03:05

Zhora to vyzera horsie, ako realne je. Na firemnej SX4 4x4 v pohodke, kym neni moc poprsane :D
Engel AN6001B (15dB) + PROMAX Prodig-5, AverMedia A805, Pinnacle 73e
kejsix
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Str 08. Aug 2012 23:03:28
Bydlisko: ZA

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod MartinZA » Pon 03. Sep 2012 21:48:02

Vedie tam aj "normálna" cesta? Z ktorej strany potom... Bol som tam asi dvakrát peši (smerom od Hájika) a na niektorých úsekoch to bola trasa max. pre traktor.
MartinZA
 
Príspevky: 65
Registrovaný: Pia 27. Nov 2009 12:24:13
Bydlisko: Žilina

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod kejsix » Pon 03. Sep 2012 22:01:24

Z Ovciarska... okolo druzstva hore, cez luky a si tam :)
Engel AN6001B (15dB) + PROMAX Prodig-5, AverMedia A805, Pinnacle 73e
kejsix
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Str 08. Aug 2012 23:03:28
Bydlisko: ZA

Re: 56 k Žilina - Hradisko

Poslaťod David Kriz » Pia 07. Sep 2012 1:50:46

kejsix píše:Na mape sa to nevola Hradisko (i ked, ako na ktorej...). Byvaly vojensky areal nedaleko sa tak volal, asi podla toho. Na mape sa to neviem uplne presne zakreslit - je to vysielac uprostred lesa, na google earth ho nieje takmer vobec vidiet.

DVB-T: len 56k - lokalny MPX, 400W tusim
FM: Radio Lumen - neviem presne freq a vykon

Dalej je tam kopec 5GHz bordelu poskytovatela netu HMZ, nejake anteny CO a hasicov (400MHz?), Slovanet tam ma 2 x 3,5GHz wimax sektor. Z licencov je tam tusim len 10,5GHz p-t-p alcoma (HMZ) a 23GHz Pasolink (feed pre Wimax Slovanetu).

můžeš prosím na místě změřit přesné souřadnice a odhadnout výšku FM a DVB-T antén?
díky!
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: 56 k Žilina - Hradisko

Poslaťod EnoSat » Pia 07. Sep 2012 13:19:01

David Kriz píše:
kejsix píše:Na mape sa to nevola Hradisko (i ked, ako na ktorej...). Byvaly vojensky areal nedaleko sa tak volal, asi podla toho. Na mape sa to neviem uplne presne zakreslit - je to vysielac uprostred lesa, na google earth ho nieje takmer vobec vidiet.

DVB-T: len 56k - lokalny MPX, 400W tusim
FM: Radio Lumen - neviem presne freq a vykon

Dalej je tam kopec 5GHz bordelu poskytovatela netu HMZ, nejake anteny CO a hasicov (400MHz?), Slovanet tam ma 2 x 3,5GHz wimax sektor. Z licencov je tam tusim len 10,5GHz p-t-p alcoma (HMZ) a 23GHz Pasolink (feed pre Wimax Slovanetu).

můžeš prosím na místě změřit přesné souřadnice a odhadnout výšku FM a DVB-T antén?
díky!


pripadne porovnat s:
zilinavh.png
zilinavh.png (4.72 KiB) Zobrazené 31572 krát
TBS 5880 & AverMedia AverTV Volar GPS 805,ROVER ATOMLIGHT STC+
EnoSat
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 548
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:46:05
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod kejsix » Pia 07. Sep 2012 21:47:10

Potrebujem tam ist namontovat invertor do UPSky, takze v blizkej dobe to skusim zamerat / zistit / nafotit (aj s vnutrom).
Engel AN6001B (15dB) + PROMAX Prodig-5, AverMedia A805, Pinnacle 73e
kejsix
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Str 08. Aug 2012 23:03:28
Bydlisko: ZA

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod David Kriz » Sob 08. Sep 2012 12:06:18

kejsix píše:Potrebujem tam ist namontovat invertor do UPSky, takze v blizkej dobe to skusim zamerat / zistit / nafotit (aj s vnutrom).

díky moc!
můžeš se pak rozpesat co je tam vše za technologie a jakých provozovatelů? jestli i BTS nějakého mobilního operátora apod... klidně i soukromně, pokud je něco nezveřejnitelné.
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod kejsix » Str 12. Sep 2012 22:50:22

Az tu nerobime bordel... viewtopic.php?f=35&t=1593
Engel AN6001B (15dB) + PROMAX Prodig-5, AverMedia A805, Pinnacle 73e
kejsix
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Str 08. Aug 2012 23:03:28
Bydlisko: ZA

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod pista150 » Ned 21. Okt 2012 9:45:50

Na 56 k stále naskenuje TV Patriot,TA 3,TV 56,v skutočnosti vysiela len TV 56.Po tom čo ukončil vysielanie TV Patriot asi dva týždne nevysiela TA 3,nejaká porucha,ako keby seknutí "obraz".
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod EnoSat » Ned 21. Okt 2012 10:06:20

pista150 píše:Na 56 k stále naskenuje TV Patriot,TA 3,TV 56,v skutočnosti vysiela len TV 56.Po tom čo ukončil vysielanie TV Patriot asi dva týždne nevysiela TA 3,nejaká porucha,ako keby seknutí "obraz".


Analyza TS by sa nenasla ?
:?:
TBS 5880 & AverMedia AverTV Volar GPS 805,ROVER ATOMLIGHT STC+
EnoSat
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 548
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:46:05
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod pista150 » Ned 21. Okt 2012 11:07:56

Parametre:

Obrázok
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod EnoSat » Ned 21. Okt 2012 11:33:40

ja som myslel nieco taketo:
tu napriklad vidno ze v streme je pid 20 ktory nicomu nepatri, po analyze jeho stremu je to PMT pid s odkazom na neexistujuci PCR pid

Obrázok
TBS 5880 & AverMedia AverTV Volar GPS 805,ROVER ATOMLIGHT STC+
EnoSat
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 548
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:46:05
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod pista150 » Pia 07. Dec 2012 10:53:32

56 k od včera vypnutý.
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod pista150 » Ned 13. Jan 2013 23:25:56

pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod MartinZA » Uto 12. Feb 2013 21:36:38

Na Facebooku bola zaregistrovaná stránka "Severka TV" tváriaca sa ako nástupca TV56.
MartinZA
 
Príspevky: 65
Registrovaný: Pia 27. Nov 2009 12:24:13
Bydlisko: Žilina

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod pista150 » Pia 22. Feb 2013 15:56:12

pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod pista150 » Štv 28. Feb 2013 20:06:26

pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: 56 k Žilina - Veľké Hradisko

Poslaťod MartinZA » Pia 01. Mar 2013 20:59:52

Podľa stránky pôvodnej TV56 sa možno nazdávať, že ani oni ešte nezložili zbrane a chcú obnoviť vysielanie. Bude to zaujímavé, ak zrazu začnú vysielať dve "lokálky". Radšej keby bola jedna poriadna a pre diváka pútavá...
MartinZA
 
Príspevky: 65
Registrovaný: Pia 27. Nov 2009 12:24:13
Bydlisko: Žilina

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron