Banská Bystrica - Sásová (cca 3.7 km od vysielača) a na malú anténku (
http://i45.tinypic.com/2s0codt.jpg) stabilne 100 percent teraz. Predtým to niekedy kleslo aj pod 95 ! Inak mal som asi 15 minút (do 14:32) možnosť porovnať kvalitu signálu K59 (pilot) vs. K65 (len nosná od cca 14:18), no a zatiaľčo K59 bolo medzi 97-mi a 98-mi percentami myslím, tak K65 stabilne 100 ! Takže rozhodne tu mám lepší signál ako predtým (100 aj teraz), príjem realizovaný cez MSI DigiVOX mini II V3, 100 mám ako v ProgDVB, tak aj v AltDVB, ukazuje 100 aj v horizontálnej polohe, pri tejto anténke je to asi jedno, no možno je to aj preto, že som tak blízko vysielača a nemám v ceste nejaké veľké prekážky.

Keď som to napojil na STA, tak max. 10 percent, no to bude najskôr tými anténami, pretože analóg je tu medzi K1 a K12 (VHF), antény sú dosť vysoko, aspoň tak 35 metrov nado mnou.
Ako ste teda na tom vy ? Píšte všetok príjem (kanály, ktoré doma zachytíte - aj zahraničné), akú máte kvalitu signálu, cez čo to prijímate, s akou anténou a tak...

Doplnok: Takže skúšal som tú anténku aj inde, v horizontálnej polohe signál medzi 10 a 80 (skáče), vertikál, tam je to medzi 94-mi a 98-mi percentami, anténka však je za skleneným oknom, nie priamo von. Keď som ju vysunul za okno (zachytená magnetom na držiaku), tak vertikálna poloha 100 percent stabilne a horizontál medzi 71 a 74. Dosť to však kolíše, vertikál je jednoznačne lepší, pri HOR to klesá aj pod 70 a niekedy je aj nad 80 na tom mieste.