MagioSat

Príjem a skúsenosti z oblasti DVB-S/S2

MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 21. Jan 2010 13:52:57

Mate uz niekto? Chystam sa to objednat ... ak sa podari, tak dam potom sem vediet co a ako, ale este by som privital nejake skusenosti ak to uz niekto ma doma :)
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod pista150 » Štv 21. Jan 2010 17:16:46

TA 3 ,ktorá je jedinov dostupnov stanicov ,ktora sa da priímať aj na vlastnom HD prímači,nie je tak kvalitná ako na skylinku,TA3 ide v SD kvalite normy DVB-S2.
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 21. Jan 2010 17:30:56

Tak to nie je najlepsia informacia ... mal som pocit (co som pocul o madarskom T-home), ze kvalita je vyborna a patri k tym najlepsim vdaka MPEG4
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Štv 21. Jan 2010 19:22:48

mne uz dnes prislo ale nikoho nebolo doma tak zajtra to donesu zas a v sobotu nainstalujem a dam vediet
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 21. Jan 2010 20:12:17

markus.22, ty si sa predregistroval este v decembri? Ja mam trosku obavu, ze sa na mna neujde ta akciova cena, kedze je len pre prvych 3000 zakaznikov. A predregistrovanych je 10000. Kedy ta kontaktovali, kolko dni uplynulo od toho az po dodanie?
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Štv 21. Jan 2010 20:18:22

Predregistroval este pred tyzdnom/dvomi a v piatok som objednaval a nezaujimalo ich ci som registrovany alebo nie...Cize 15.1.2010 o cca 20:30 hod som objednal a dnes okolo obeda volal kurier ze ci sme doma-ale vsetci sme boli prec tak prinesie zajtra a v sobotu montujem a kukam:)keby nebol vikend tak to mam skor...do 4 pracovnych dni...ale maju na to 14 dni podla zmluvy s T-Comom
Takze Birko:
MagioSat je ppc...fakt super som spokojny..prvych 7 dni mas uplne vsetky programi:)
Uplna pecka su HD programi
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Ned 24. Jan 2010 19:48:33

Az teraz som si vsimol tvoju odpoved :)

Zakladna otazka: Su vsetky dokumentarne kanaly s ceskou zvukovou stopou? Pripadne napis mi pls kde vsade je SK alebo CZ zvuk. Pretoze tento zoznam kanalov http://www.lyngsat.com/packages/magio.html ma dost zarazil, niekde nie je uvedena cz stopa (napr. viasat explorer a spektrum)
co kvalita obrazu? aku mas uhlopriecku TV?
Je mozne prijimat aj nejake volne sirene stancie z tej satelitnej pozicie? Videl som ze tam vysielaju napr. nejake ukrajinske volne (len zo zaujimavosti)
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Uto 26. Jan 2010 19:06:50

No takze vcul len kratko viac napisem stvrtok:
mam lcd 32",myslim ze vsetky dok su v cz okrem NGC HD ale su titulky,ale pozriem a upresnim.Kvalita myslim ze dobra-ja som spokojny.Ano su aj ukrajinske a madarske ,ale kedze prvych 7 dni mas vsetky dostupne tak viac poviem az neskor.Uz som zistil ako dat magiobox na 1080:) bo doteraz som mal na 570 ci kolko.Niktori maju problem s hdmi a lcd samsung.Nahravanie a kukanie je v pohode a nemas pozicovnu a mozaiku.Zatial som nemal najmensi problem a instalacia v pohode.Akurat po restarte alebo uplnom vypnuti nie stand by sa ti zmazu nastavenia cize cca 5 klikov na ovladaci a mam spat 1080 kedze defaultne je 570.A signal je v pohode a ani raz zatial neodkracal.TA3 mas free hned aj bez karty ine som neskusal.A obraz je myslim na 32" uplne super
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Štv 28. Jan 2010 12:05:43

No takze dnes mam cas a tak sa pytaj co presne chces vediet....co budem vediet tak odpoviem...
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 28. Jan 2010 19:49:43

Diky za info. Ja si na magiosat asi pockam dlhsie, pretoze mi dneska povedali ze je nedostatok zariadeni a ze sa bude cakat asi aj mesiac :( .. neobjednaval som to v prvych dnoch, to bola chyba. Ja budem mat jeden magiobox na 40palc. Sony Bravia X4500 a druhy bude v izbe na 20palc. lcd monitore cez DVI napojeny. Neskor snad kupim aj do izby vacsiu uhlopriecku :D
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Štv 28. Jan 2010 20:03:16

No kvalita po prepnuti na 1080 je naozaj suprova.....skoda ze si to nestihol...museli mat naozaj poriadny napor
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Pon 01. Feb 2010 16:15:19

Tak dneska som zavolal na tu ich T-com linku, stale mi nevedeli povedat ci je ta moja internetova objednavka zaevidovana (10dni ubehlo) tak som to objednal takto cez telefon, povedala mi, ze do par dni by to malo byt ... ze ziadne mesacne cakania a tak. Akurat svine zdvihli aktivacny poplatok za Magiobox na 35€ :evil: ... bol 25€ .. aj ked za prvy magiobox bez nahravania sa neplati. Lenze chceme jeden na nahravanie a druhy bez. Tak som zvedavy ako to bude, snad sa to stihne do olympiady.
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Pon 01. Feb 2010 18:20:37

Nie aktivaciu platis vzdy 25€ za kazdy ale za prvy z HDD platis cca 2-3€ mesacne ci kolko a za dalsi bez nahravania 2€ a z nahravanim asi 5€ myslim...
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Pon 01. Feb 2010 20:32:15

Teraz je situacia takato, potvrdili mi to aj na tej zakaznickej linke:
Obrázok
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Pon 01. Feb 2010 20:53:43

No takze kukam ze aktivacia je uz 34,95€,ale prvy MB je z HDD a druhy si vyberies...napr 2xMB s HD mas za 5,90€ mesacne,1MB s HDD+1 MB bez HDD mas za 3,90€ mesacne a iba jeden s HDD mas za 1,95€ mesacne.
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2295&fid=323 Skus sa tym preklikat a potom povedz tete na CC,nech si nerobi prdel a zacne ta riesit.Mna presvidcal chlapik ze mam objednane najprv 2xMB s HDD a budem platit 50€ aktivaciu+25€ technika a ked som mu to negoval tak sa opravil,ze mam 2xMB bez HDD co som mu tiez opravil a nakoniec sa uvedomil ze 1x MB s HDD+Samoinstalacia a koniec
A aktivacia sa plati vzdy lebo to aktivuju kartu,tak to tam maju dako divne napisane....
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod taki7 » Uto 02. Feb 2010 7:55:58

A to Magiosat zatiaľ je bez výpadkov ? Je kvalita obrazu dobrá ? Sú kanály s horším obrazom ?

OT pre David: Počuj, som sa ťa pýtal na satelit cez SS (dávnejšie), neprišla ti ?
Obrázok užívateľa
taki7
 
Príspevky: 220
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 22:10:37
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Uto 02. Feb 2010 20:45:38

MagioSat-zatial bez vypadkov,kvalita na 32"LCD super a kanaly s horsim obrazom neviem ale asi aj...
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod David Kriz » Str 03. Feb 2010 3:58:06

taki7 píše:A to Magiosat zatiaľ je bez výpadkov ? Je kvalita obrazu dobrá ? Sú kanály s horším obrazom ?

OT pre David: Počuj, som sa ťa pýtal na satelit cez SS (dávnejšie), neprišla ti ?


Možná jo, ale je toho tolik, asi to zapadlo...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 11. Feb 2010 12:29:04

Dnes od 13:00 online diskusia na zive.sk o MagioSat:
http://www.zive.sk/Ziva-diskusia-Pytajt ... 8690843c06
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Štv 11. Feb 2010 14:12:29

Neviem ako na to aby ukázal 12 staníc naraz,na HDD prijímači.To je hlavný dôvod prečo som si dal Magio sat.Keď sa to nedá tak chcem zrušiť to celé.Dá sa to?


lol tak tento urcite cital co vsetko MagioSat dokaze a co nie:)
Dojal ma a ide preo rusit sluzbu?Teda ak tomu spravne rozumiem:)
A tento ma tiez dojal:
Planuje sa zvyšovanie kvality vysielaneho obrazu? Mam pocit, ze obraz vysielany teraz je rozmazany aj na mensich tv obrazovkach.


32"lcd a MagioBox vystup na 1080 a obraz je aj pri SD super....
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Ďalší

Späť na Satelitný príjem/Satellite reception

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron