MagioSat

Príjem a skúsenosti z oblasti DVB-S/S2

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Uto 02. Mar 2010 14:16:24

Tak uz mam aj ja MagioSat :) A som celkom spokojny, ovladanie je rychle (okrem MagioPortalu :D ) , STB uplne tichy. Nahravanie funguje super. Kvalita HD kanalov vyborna. SD kanaly by mohli byt o malinko lepsie, ale to je asi tym, ze mame 40tku obrazovku a tam to proste uz vidno. Dalej by som este uvital, kebyze niektore kanaly nevysielaju v letterboxe, treba to zoomovat stale. Druhy magiobox mam zapojeny zatial do svojej tv karty, ale kvalita cez Scart je mizerna. Chcel som to mat zapojene na LCD monitor k PC cez HDMI-DVI kabel, ale pise mi, ze monitor nepodporuje HDCP ochranu. Skusim este RGB-DVI kabel, to by malo ist.
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod nairam » Uto 02. Mar 2010 15:12:11

Birko píše: Druhy magiobox mam zapojeny zatial do svojej tv karty, ale kvalita cez Scart je mizerna. Chcel som to mat zapojene na LCD monitor k PC cez HDMI-DVI kabel, ale pise mi, ze monitor nepodporuje HDCP ochranu. Skusim este RGB-DVI kabel, to by malo ist.


FIha, ty mas v tv karte scart vstup? Cez SCART by mal byt obraz kvalitny, teda ak mas zapojene R,G,B, sync, gnd, l_audio, r_audio. A nie videocomposite+gnd+2*audio.
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:11:53
Bydlisko: Bratislava-4, Slovak republic

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Uto 02. Mar 2010 17:20:33

nairam píše:FIha, ty mas v tv karte scart vstup? Cez SCART by mal byt obraz kvalitny, teda ak mas zapojene R,G,B, sync, gnd, l_audio, r_audio. A nie videocomposite+gnd+2*audio.


Nie, na tv karte mam composite vstup. Ale mam kabel Scart-composite. No ale moc kvalitne to nie je, ale ako docasne riesenie staci. Neskor by som chcel aj tak nejaky novy 24palc. LCD LED s HDMI :P
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Uto 02. Mar 2010 17:40:25

Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod psichac » Štv 04. Mar 2010 11:40:44

ach...prima :( majú ju aj v káblovom prevedení?
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 04. Mar 2010 11:43:18

v IPTV Prima nie je ... ten zakaz vysielania Primy neplati pre satelit, resp. zle si to naformulovali asi, takze MagioSat to hned vyuzil :) ... Ale mne je Prima ukradnuta, nepotrebujem
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Sob 06. Mar 2010 12:18:32

Heeeeeee to s tou ocharnou HDCP ci co to vypisuje aj mne na LCD ale vsetko mi ide ako ma....
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Sob 06. Mar 2010 13:06:37

markus.22 píše:Heeeeeee to s tou ocharnou HDCP ci co to vypisuje aj mne na LCD ale vsetko mi ide ako ma....


tak prvy krat to na chvilu bliklo aj na televizori co bol pripojeny HDMI-HDMI, ale potom to zmizlo a vsetko ok. Na LCD monitore pripojenym HDMI-DVI to vsak nezmizlo a nejde mi tak obraz
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Sob 06. Mar 2010 14:58:37

Tak to neviem
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Ned 14. Mar 2010 16:34:48

Ako sa Vam sprava MagioSat pocas tohoto pocasia?Mne teraz ako je ten velky vietor tak,ze sa neda pozerat...signal skace od 0-100 a vsetko seka...vy ste na tom ako?
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Ned 14. Mar 2010 16:46:37

U mna bez vypadkov, nastavili sme si to na intenzitu 77% a kvalitu 100% .. lepsie to uz neslo.. a drzi sa to na tychto hodnotach zatial stale. Mozno nemas dobre upevnenu parabolu a nejako sa ti to tam kyve...
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Ned 14. Mar 2010 16:51:00

Hybe sa ale to sa hybu vsetky....a signal ide od nuly az neviem kde...najblizsie sa s nou este pohram ako vidim....sakra

A zaujimave je ze sa trasie od toho uchytenia kde sa nastavuje vyskovy uhol...cize na LNB to robi vykyv pri silnom vetre az 3 cm mozno...vsetky matky a sroby som prekontroloval a su dotiahnute...ked chces spravim video
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Ned 14. Mar 2010 18:43:21

Aha, no ja presne neviem ako sa hybe nasa parabola, ale ked sa tam niekedy dostanem, dam vediet.. ale nemyslim ze by pocasie malo taky velky vplyv na signal
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Ned 14. Mar 2010 18:51:10

No teraz prestalo fukat a uz je to ok...a co viem tak minimalne jeden dalsi clovek ma ten isty problem
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod makovic » Pon 15. Mar 2010 9:24:04

co maju t-comaci z papiera tie paraboly ? :-)
makovic
 
Príspevky: 102
Registrovaný: Pon 21. Dec 2009 12:07:07

Re: MagioSat

Poslaťod markus.22 » Ned 23. Máj 2010 11:07:30

No tak som zistil,že keď vypadne mne MagioSat pri búrke,tak aj kolegom Skylink.....len neviem prečo mi dnes začala vypadávať ANT1
markus.22
 
Príspevky: 155
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:04:41
Bydlisko: Podhájska,NZ

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Pon 31. Máj 2010 16:21:17

Dnes pribudli prvykrat nove kanaly od spustenia MagioSat-u. Pridali Fishing&Hunting a TV2 .. nic moc, ale tak snad budu nasledovat aj dalsie
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Štv 10. Jún 2010 12:25:26

tak STV3 HD v magiosate nebude :(
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: MagioSat

Poslaťod David Kriz » Štv 10. Jún 2010 12:27:25

Birko píše:tak STV3 HD v magiosate nebude :(


zato MagioSat bude v ČR :-)
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: MagioSat

Poslaťod Birko » Pia 11. Jún 2010 13:15:08

David Kriz píše:zato MagioSat bude v ČR :-)


ano pocul som :) , a bude sa zdielat satelit Amos?
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

PredchádzajúciĎalší

Späť na Satelitný príjem/Satellite reception

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť