Stránka 3 z 3

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pia 11. Jún 2010 13:19:10
od David Kriz
Birko píše:
David Kriz píše:zato MagioSat bude v ČR :-)


ano pocul som :) , a bude sa zdielat satelit Amos?


určitě, přece by to nedali jinam. to jsou velkoobchodní ceny :-) a stejně to zas budou CZ/SK mutace těch kanálů.

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pia 11. Jún 2010 13:56:21
od Birko
No ja by som skor privital nejake dalsie ceske stanice (Nova, CT4, atd..) ale to bude asi pre nas nejako blokovane. Inak btw UPC direct ma pre slovensko blokovane ceske kanaly?

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Štv 27. Jan 2011 16:47:25
od Birko
http://www.parabola.cz/clanky/4203/magi ... va-cinema/

Nova a Nova Cinema v MagioSat !!! Teda.. aspon tento clanok tvrdi, restartol som oba boxy a zatial tam tie stanice nevidim ... budem kontrolovat dalej a dam vediet

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Sob 29. Jan 2011 9:39:28
od markus.22
Je to potvrdene priamo od T-Comu na ich facebook stranke.Malo by to byt asi od 1.2.2011

Ivan Kahanec :Oficiálne stanovisko Slovak Telekomu: "V prípade kanálov Nova a Nova Cinema ide o otvorenie testovacej prevádzky. Distribúcia kanálov nie je garantovaná a v súčasnosti nie je rozhodnuté, ako dlho bude tento signál dostupný."

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pon 31. Jan 2011 20:37:39
od EnoSat
heh, vsak aj cenu zvysili od 1.2.11 :(

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Uto 01. Feb 2011 1:30:39
od Birko
Pravdepodobne uderom polnoci boli zaradene kanaly Nova a Nova Cinema do rastru MagioSat :) Na predvolbach 37 a 38

//v diskusii na parabole uz pisali okolo 18:00 31.1. ze uz im isli tieto kanaly

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Uto 01. Feb 2011 13:48:56
od David Kriz
jestlipak mají vypořádané práva? práskneme jich? :-D

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Uto 01. Feb 2011 18:07:52
od Birko
Hlavne ze to ide :D

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Str 02. Feb 2011 9:10:25
od markus.22
David Kriz píše:jestlipak mají vypořádané práva? práskneme jich? :-D


Urcite maju a je to testovacia prevadzka...Nova ide dako divne a Nova Cinema a ani Nova nemaju EPG

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Str 02. Feb 2011 9:15:28
od David Kriz
markus.22 píše:
David Kriz píše:jestlipak mají vypořádané práva? práskneme jich? :-D


Urcite maju a je to testovacia prevadzka...Nova ide dako divne a Nova Cinema a ani Nova nemaju EPG


myslíš že magiosat platí filmovým společnostem práva? pochybuju :-) a těžko k tomu donutil Novu, aby to platila kvuli němu... takže nemají.
Registrace programu u RVS není to samé jako placení práv k vysílání.

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Str 02. Feb 2011 19:52:32
od Birko
markus.22 píše:Urcite maju a je to testovacia prevadzka...Nova ide dako divne a Nova Cinema a ani Nova nemaju EPG


EPG uz funguje

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Str 02. Feb 2011 22:59:22
od markus.22
Kukam,ze aj obraz je uz ok

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pia 04. Feb 2011 17:44:04
od adams1983
Dobrý deň
chcem sa opýtať máte niekto skúsenosti s kvalitou SD kanálov (magio sat) na LCD väčšej ako 42" pri vzdialenosti od tv okolo 2,5 m.
Ďakujem za odpovede. :mrgreen:

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pia 04. Feb 2011 18:03:56
od markus.22
No ja mam skusenost na mensom LCD...32" a uplne super....

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pia 04. Feb 2011 18:06:42
od domino2301
dosť to záleží od spôsobu pripojenia k TV, od rozlíšenia televízora a od jeho vlastného procesora ako si poradí s obrazom

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Pia 04. Feb 2011 18:38:44
od markus.22
Ja mam philips a zapojenie cez hdmi

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Sob 05. Feb 2011 11:23:21
od Birko
Ja mam 40'' Sony a SD kanaly sa daju v pohode sledovat, ale Bravia je znama svojim kvalitnym obrazom plus do toho zapnuty MotionFlow 100Hz tiez nieco spravi, mozno na inych telkach to vyzera horsie, neviem posudit. Ja som spokojny. Ale pre zaujimavost spomeniem, ze v rastri MagioSatu su medzi FTA kanalmi aj francuzske verejnopravne televizie France2,3,5, ktore vysielaju v mpeg2, ale v takom vysokom bitrate, ze ten obraz vyzera ako HDcko.. skoda ze si z toho nebereme priklad

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Sob 05. Feb 2011 12:23:48
od pista150
Francúzi idú zo susedného satelitu Atlantic Bird 3 5°W 12591 V 20000

Re: MagioSat

PoslaťNapísal: Sob 05. Feb 2011 12:59:21
od Birko
pista150 píše:Francúzi idú zo susedného satelitu Atlantic Bird 3 5°W 12591 V 20000


jj viem ze niektore stanice idu aj z 5W... ale pri niektorych je zas slaby signal a nejdu vobec