od Gaaspi » Ned 29. Nov 2020 22:41:54
Zdravím. Ide o takú technickú záležitosť s ktorou nám nevedeli poradiť ani v elektro predajni. Išli sme tam cielene s tým že žiadame telku ktorá podporuje DVB-T2 a PVR funkciu. Samotný predajca nevedel ktorá telka to má a ktorá nemá. Pri televízoroch sú také malé plastové tabuľky s popisom parametrov telky. Boli také kde sa písalo že PVR. Nie, PVR: Áno, ale aj také kde nebolo nič. Ani sám predavač nevedel. Tak sme si vyhliadli 3 telky (samsung, LG a Panasonic) ktoré podľa tej tabuľky PVR mali mať. Na ovládači aj bolo tlačidlo s červeným kruhom (REC) tak som si myslel že všetko OK. Doma sme však zistili že v menu akosi nikde nevieme nájsť funkciu nahrávania. Keď som otvoril návod tak tam opis tlačítok ovládača a pri tlačítku REC bolo uvedené že nemá funkciu. Tak ideme reklamovať že nám predali telku ktorá to nemá a my sme o to žiadali aby to malo. Tak ale neviem už komu mám veriť lebo všetko nasvedčovalo tomu že to má. Aj tá tabuľka aj ovládač. Takže čo mám urobiť keď sa tam vrátime a budeme požadovať výmenu za inú? Mám si zobrať USB kľúč a žiadať aby som si to mohol osobne odskúšať či ako?
Tuner DVBT2 HEVC: SENCOR SDB 5003T
Príjem: Všetky SK multiplexy