ja mam tuto:
AVerTV Hybrid Volar HX A827
plusy:
- vie mpeg4 zobrazit aj nahravat
- vie aj analog, aj FM, aj nahrava z externeho zdroja
- dialkove ovladanie, ktore sa da preprogramovat (zadas si sam, aku funkciu bude mat dany gombik)
- ma profily pre miesta napr. doma si naladis kanaly, ulozis pod menom, na chate si naladis, u babky si naladis... potom uz nemusis ladit, len prepnes profil chata a ide to
- ma koncovku pre normalny koaxialny kabel, bez kadejakych trapnych redukcnych kablikov, teda koax napojis priamo na kartu (treba pozriet na cislo 827, lebo je aj starsi model s redukciou)
- so softom pre tuto kartu sa daju prehravat filmy tak, ze sa da pouzivat dialkove ovladanie (pretacanie, hlasnejsie, pause, a pod.)
- dobre urobene casove nahravanie, notebook moze byt hybernovany, zobudi sa, nahra a znovu sa sam hybernuje..., su tam jednoduche nastavenie - nahrat previdelne nejaky den v tyzdni, a pod.
- pravidelne sa updatetuje soft a davaju ho na web
http://www.avermedia.com/avertv/Product ... b=APDriver- prepnutie je vcelku OK
- rozchodil som ju aj pod programom tretich stran (VLC, PrgDVB), ale len tak, akoze to ide, hlbsie som sa s tym nebavil, ked mi tam neslo dialkove, nebolo o com (mozno by sa aj to dialkove dalo rozbehat????) ale sa mi nechcelo
minusy
- niekedy po nahrati nechce zaspat, tvari sa, ze zaspava, ale nezaspi... vsimol som si, ze musim urobit: - restartnem, a potom ho dam hibernovat... potom to NB nahra a aj sa sam vypne... ale ked na nom robim, a dam ho hybernovat (bez restartu) potom niekedy po nahrati uz nezaspi... mozno to bude chyba nejakeho ineho programu, s ktoym som robil pred tym...
- program v slovencine bola katastrofa, boli tam pomiesane slova zo slovenciny, ale aj slovinciny, nedal sa vybrat jazyk v menu, system si to tak nejak zvolil automaticky, neviem, ci aj teraz je to tak ja si stahujem "trojverziu" us+rus+ukraj(??) a to tam automaticky nastavi anglictinu, a ta je OK
- starsie verzie programu niekedy boli nestabilne, nove su uz celkom ok (ta trojverzia)