nairam píše:Teraz som SAM skusil. Vypisuje K36 bitrate, rx level, mozem nahrat do TS, ale nikde nenapise zoznam stanic. A ked sa snazim to TS otvorit v SAMalyzer tak to chvilu nieco robi a potom chce nastavit nejake parametre. Nakoniec mi vsak napise len not PAT found in data stream.. atd.
David Kriz píše:Chlapi kde se dá na satelitu najít DVB-H? Viz prví příspěvek.
To tam ani být nemůže... z podstaty přenosu...
Jináč, ten rakouský mux určitě není kodovaný a není potřeba sim, na měřáku to načte vše a hraje normálně obraz a zvuk.
David Kriz píše:Chlapi kde se dá na satelitu najít DVB-H? Viz prví příspěvek.
Jináč, ten rakouský mux určitě není kodovaný a není potřeba sim, na měřáku to načte vše a hraje normálně obraz a zvuk.
David Kriz píše:David Kriz píše:Chlapi kde se dá na satelitu najít DVB-H? Viz prví příspěvek.
chlapi, opustila mne jistota tohoto mého tvrzení, takže píšu známému do Vídně, který má DVB-H telefon a před půl rokem mi osobně ve Vídni ukazoval jak to hraje. Takže se ho poptám jestli a případně jak je to svázané s mobilním operátorem, případně SIM, datama přes nějakou autorizaci nebo dokonce předplatným. Kurňa ale na tom měřáku to hrálo...nebo to se mi s něčím zas plete? Nechci tvrdit něco co nevím jistě, radši si nasypu popel na hlavu že jsem kecal
nairam píše:Potvrdzujem, tento soft naskenuje zoznam stanic ale obraz a zvuk nejde ani ked som pridal oba plugin's.
594000 kHz DVB-H K36 Austria MUX D
EnoSat píše:nairam píše:Potvrdzujem, tento soft naskenuje zoznam stanic ale obraz a zvuk nejde ani ked som pridal oba plugin's.
594000 kHz DVB-H K36 Austria MUX D
Ale DVB-T ti hra v nom OK ? Samozrejme az na to nase EPG.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť