co sa toho tuneru tyka tak mi vykazuje mux B K52 ako velmi nestabilny,obraz v kuse kockuje pricom na samotnej LG lcd alebo mojom doterajsom s-t-b Porte DTT6720 ´bol K52 cely cas ok a stabilny a v zivote mi nevykazoval nedostatocny prijem ...
o K34 sa radsej ani nevyjadrujem. stabilny mam na nom len nas mux. dalej K53,K23,24,43 ktore na Porte DTT6720 vykazovali silu a kvalitu na hrane prijimu a v istych usekoch dna sa dali dokonca aj sledovat tak tuner v Evolve ich ani nezachyti ,vykazuje O%.
co sa tyka obrazu z toho som rovnako rozcarovany. napriek prepojenu cez HDMI kabel je kvalita obrazu no..ako ked som sa hral s 20eurovym stb z tesca ´pripojenym ku tv Scartom.. nechapem to. na Porte som mal obraz neskutocny,naprik len SD vysielaniu bol obraz mimoriadne cisty,kvalitny. ale na tomto evolve ked stojim blizko pri tv vidim tam cmuhy, a neviem ani ako to definovat tie nedostatky obrazu...
Zakupil som si tento prijimac z dovodu moznosti nahravania, to jedine mu nemozem vytknut, pvr funkcia funguje dobre, da sa nacasovat kedy co chcem nahrat.(ma len jeden tuner inak)
dalej mi cez usb prehra filmy ,hudbu,fotky . to je vsetko fajn a ok ale je mi to nprd kedze sa mi moznost nahravania zuzila len na nas mux z dovodu stabiliy obrazu.
prijimac ma stal 88eur. takze Evolve nekupovat.
Pyta som sa aj na digitalnitelevize.cz ci ho niekto ma a co nan hovori aôe nik neodpovedal.
takze tolko moja recenzia na EVOLVE Scorpio DT3010 HD
(potreboval by som niekde z netu nahrat film alebo aspom ukazku v HD kvalite a prehrat ho cez usb v evolve,ze kak bude teda ta kvalita obrazu...pretoze to SD je na nom hnus...ked som doteraz na roznych forach cital ze nase dvb-t je hnus a uroven obrazu sa rovna videam z youtube tak som nechapal ze o com tocia ze az take zle to z daleka nieje, no s tunerom od evolve sa mozem pridat ku tejto skupine nespokojnych, lenze ja na rozdiel od inych tvrdim ze je to tunerom prijimacu,pretoze taky hnusny obraz je to aj na rakuskych muxoch ked zrovna tych par sekund nekockuje