s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Chcete novú anténu alebo tuner a neviete si vybrať?My Vám poradíme...

s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod viliamko » Pia 23. Apr 2010 2:29:57

tak som uplne na tento prijimac ,respektive z neho velmi sklamany :geek: , vrelo ho NE-doporucujem. na to ake som na asi 4 ceskych a jednej 2 sk web strankach nasiel nan uzasne odporucania a recenzie, ma doslova sokoval jeho tuner a jeho "citlivost" a po druhe hnusny obraz.
co sa toho tuneru tyka tak mi vykazuje mux B K52 ako velmi nestabilny,obraz v kuse kockuje pricom na samotnej LG lcd alebo mojom doterajsom s-t-b Porte DTT6720 ´bol K52 cely cas ok a stabilny a v zivote mi nevykazoval nedostatocny prijem ...
o K34 sa radsej ani nevyjadrujem. stabilny mam na nom len nas mux. dalej K53,K23,24,43 ktore na Porte DTT6720 vykazovali silu a kvalitu na hrane prijimu a v istych usekoch dna sa dali dokonca aj sledovat tak tuner v Evolve ich ani nezachyti ,vykazuje O%.

co sa tyka obrazu z toho som rovnako rozcarovany. napriek prepojenu cez HDMI kabel je kvalita obrazu no..ako ked som sa hral s 20eurovym stb z tesca ´pripojenym ku tv Scartom.. nechapem to. na Porte som mal obraz neskutocny,naprik len SD vysielaniu bol obraz mimoriadne cisty,kvalitny. ale na tomto evolve ked stojim blizko pri tv vidim tam cmuhy, a neviem ani ako to definovat tie nedostatky obrazu...

Zakupil som si tento prijimac z dovodu moznosti nahravania, to jedine mu nemozem vytknut, pvr funkcia funguje dobre, da sa nacasovat kedy co chcem nahrat.(ma len jeden tuner inak)
dalej mi cez usb prehra filmy ,hudbu,fotky . to je vsetko fajn a ok ale je mi to nprd kedze sa mi moznost nahravania zuzila len na nas mux z dovodu stabiliy obrazu.

prijimac ma stal 88eur. takze Evolve nekupovat.
Pyta som sa aj na digitalnitelevize.cz ci ho niekto ma a co nan hovori aôe nik neodpovedal.
takze tolko moja recenzia na EVOLVE Scorpio DT3010 HD
(potreboval by som niekde z netu nahrat film alebo aspom ukazku v HD kvalite a prehrat ho cez usb v evolve,ze kak bude teda ta kvalita obrazu...pretoze to SD je na nom hnus...ked som doteraz na roznych forach cital ze nase dvb-t je hnus a uroven obrazu sa rovna videam z youtube tak som nechapal ze o com tocia ze az take zle to z daleka nieje, no s tunerom od evolve sa mozem pridat ku tejto skupine nespokojnych, lenze ja na rozdiel od inych tvrdim ze je to tunerom prijimacu,pretoze taky hnusny obraz je to aj na rakuskych muxoch ked zrovna tych par sekund nekockuje
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod psichac » Pia 23. Apr 2010 14:38:46

88euro :shock: :shock: :shock: sak spolužiak niečo vravel že kúpil na chatu niečo podobné za 20€čok?tak nejak, tiež to malo nahrávanie, USB, SDcard, ale amlo to len scarty,HDMI ee...a že niekde pri nitre (20km od tial) ho skúšal na chate a že na "sito" mal aj K33 7% ale nepovedal či sili alebo kvality...neviem ani aka značka bohužiaľ a skúsim mu povedať nech mi napíše...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod viliamko » Pia 23. Apr 2010 15:22:25

no ano ale to je full HD MPEG2/4 takze preto ta cena
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod Stupava » Sob 24. Apr 2010 17:01:58

Ak si ho kupoval cez int.a nie si spokojný ,tak ho vrat naspät.Ja som to tak urobil z TV príjmačom .
Stupava
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 24. Okt 2009 9:29:48

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod psichac » Ned 25. Apr 2010 12:24:40

no hej ale to sa da vramci lehoty 7 (alebo 14?) dni ak chceš vrátenie penazí, ináč môžeš len reklamovať že je tuner málo citlivý atd...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod viliamko » Ned 25. Apr 2010 18:56:45

ale uz som si nan nejako zvykol :) sak v podstate mam aj tak dvbt len ako dopnok
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod thor » Uto 27. Apr 2010 22:07:51

zasa moze byt, ze mozno prave ty si kupyl vadny kus. moze to byt HW popr. aj SW (zle nastavenia pri prvych verziach FW) chyba.

tazko povedat cim to je, ale ako zakaznik by si to nemal nechat len tak.
Obrázok užívateľa
thor
 
Príspevky: 34
Registrovaný: Pia 05. Feb 2010 17:48:06
Bydlisko: šamorín

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod pista150 » Pia 28. Máj 2010 21:12:38

Podobnú skúsenosť mám z optiboxom combo,zlá citlivosť,zlá idenfikácia signálu dokonca rušil vedlajší set top box až nakoniec v sat. časti preslal z výstupu dodávať napätie k LNB.(Zrejme zdroj?)Dal som ho na reklamáciu a poslali my úplne nový ten istý tip ale zlepšela sa citlivosť,idenfikácia,neruší vedlajší prímač,teraz som s ním spokojní.
pista150
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií
 
Príspevky: 552
Registrovaný: Ned 15. Nov 2009 11:17:17
Bydlisko: Nesluša

Re: s-t-b EVOLVE Scorpio DT3010 HD

Poslaťod viliamko » Pon 31. Máj 2010 20:08:55

vyriesil som to tak ze som ho predal znamej za 60eur )) a uz mam na ceste Optex Styx Theta za 200eur )) sa uz tesim dufam ze ma nesklame)
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava


Späť na Nákupná poradňa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť