keďže niektoré programy na D*g*TV už sú v Nagra3, začal som sa zaujímať o príjem DVB.T. Po prečítani more článkov, stále mám kopec nejasnosti.
Môj cieľ: chytať slovenské aj maďarské DVB-T vysielanie.
Za predpokladu, ze v Nových zámkoch bude možné prijímať signál z Győru, je mi jasné, že budem potrebovať dve antény. Jednu na maďarov, jednu na slovenské vysielanie.
Avšak, ani po prečíani X článkov som nenašiel odpoveď na to, či budem potrebovať aj dva DVB-T prijímače, alebo obe antény budem môcť pripojiť na jeden prijímač.
Prosím nejakého znalca, ktorý mi jednoducho vysvetli, že čo všetko mám kúpiť aby som mohol kukať aj slovenské aj maďarské vysielanie na jednom TV = a to prosím čo naj-jednoduchšie na ovládanie.

A aby som to ešte skomplikoval, mám satelitný prijímač (a ešte tam je kopec nezakódovaných programov) takže aj to by som nadalej rád sledoval.
Ako a kde zmiešat signaly? Je možné zmiešať signaly z dvoch antén ešte pred tým ako vstúpi do DVB-T prijímača?
Aké antény doporučujete? (Györ mám 52km, a podľa http://www.mapavysilacu.cz/mapcoverage.html nejaký (nie moc silny) signál dosiahne aj do NZ.)
Aky prijímač si mám kúpiť? Ak budem potrebovať dva prijímače, existujú vhodné dvojtunerove DVB-T prijimače?
Proste som stratený - help pls.

jomo
ps: áno viem, že najlepšie bude pre mňa osloviť nejakého lokálneho technika - ale ešte pred tým by som rád vedel, že na čom som