rozmyslam nad kupou motoru k parabole a mal by som par otazok, tak dufam ze sa tu najde niekto, kto sa do toho nejak viac vyzna alebo ma skusenosti.
Takze - Mam monoblock na Astru 19.2°E a 23.5°E - mozem nastavit ten motor tak aby sa posuval len napr. na 13°E, 16°E, 4.8°W, 1°W ale na 23.5°E ostal na 19.2°E -tak ako to mam doteraz?
2. Keby som si dokupil twin monoblock, mohol by som ovladat motor len z jedneho, ci z obidvoch prijimacov?
3. Byvam v bytovke a parabolu mam pri okne na fasade domu, nieje ten motor ked je v pohybe moc hlucny? Nechcem tym moc nastvat susedov.

4. Neviete mi poradit nejaku predajnu satelitnej techniky (idealne nejaku s ktorou mate dobre skusenosti) v Bratislave 2 - Ružinove, s tym ze by mi ten motor aj doviezli a nainstalovali?
5. Na strankach Sortecu som si vsimol ze ten najlacnejsi motor (Optibox DM2400) ma "Celokovové prevedenie - plastové koliečka / plastová prevodovka" a pri tych drahsich (Amiko DM3800) je "Celokovové prevedenie - kovové kolieska/hliníková prevodovka" - je v tom nejaky velky rozdiel? Myslim ze ci to ma velky vplyv na zivotnost alebo tak, nechcem za to vyhodit vela penazi ale zase aby mi to par rokov vydrzalo.