Zdravim Dxerov.
Chcem vam dat do pozornosti velmi slusnu ponuku DX veci z ebay. Predajca z Cypru ponuka pozicionery a co-rotory za velmi vyhodnu cenu vratane postovneho. osobne som si tiez vzal uz zopar veci a dodanie na SK trvalo 6 dni vratane vikendu. Super komunikacia a ochota z jeho strany. Ak mate otazku, spytajte sa. Pan Chrysanthos Chrysanthou komunikuje v anglictine a odpoveda obratom.
Tu je jeho ponuka.
http://www.ebay.co.uk/sch/seiraesaands/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
Ak mate zaujem o nieco tak nevahajte a berte pokial je. Vsetke veci su nove a nepouzivane! V dnesnej dobe je uz velmi tazko najst pozicionery v takom rozsahu aku ma on - Echostary a Pace. Kazdy z pozicionerov dokaze ovladat mechanicky a magneticky polarizer, co vyuzije kazdy DXer. C/Ku corotory sa daju zohnat najma z US, kde si clovek zvycajne priplati este za clo. Cyprus je v EU, takze ziadne dalsie poplatky od colnikov nehrozia....
Osobne z publikovania tohoto oznamu nemam nic a takyto oznam som publikoval na vacsine EU sat stranok. Co som osobne potreboval, to uz mam doma a ti co ma poznaju vedia, ze toho je dost. Bolo by vsak skoda, ak by tieto veci opat necinne lezali dalsie desatrocie niekde v sklade, ak mozu najst uplatnenie u nas, sat fanusikov.
S pozdravom
sato