TV karta

Chcete novú anténu alebo tuner a neviete si vybrať?My Vám poradíme...

Re: TV karta

Poslaťod Birko » Štv 04. Mar 2010 21:02:24

viliamko píše:inak ako sa tam zadava v digitalnom vyhladavani ked chcem nie cele pasmo nascanovat ale len konkretny Kanal ?


Channel list - Scan transponder, zvolis kanal a potom kliknes na Lock. Toto plati pre verzie 5.x a 6.x .. vo verzii 4.x nebolo treba klikat na Lock... preto stale radsej pouzivam 4.x :)

viliamko píše:birko a co presne myslis? ked bezi program tak dolu v lavom rohu co mi ukazuje DVBT a % kvality ? no tie su nemenne % pri nasom muxe. a rakuske muxi sa mi zatail nepodarilo nascanovat,ale hral som sa stym len vecer doma v byte.
samozrejem bavim sa o tv karte AVerMedia AVerTV Hybrid AirExpress


mozu to byt aj tie % vlavo dole, alebo v Scan transponder co som hore spominal. No tak potom je asi chyba u mna. Takze ti to presne ukazuje % ? Mne to skace hore dole nema ziadny vplyv ked tocim antenou, takze podla bar grafu sa neviem orientovat ze akym smerom je najlepsi signal atd. Lebo ja som sa stazoval na to uz aj priamo v Avermedii :D Som im posielal mail, ale odpoved prisla standardna nech skusim preinstalovat vsetko ...
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: TV karta

Poslaťod viliamko » Pia 05. Mar 2010 18:13:14

birko mne kvalitu ukazuje v % normalne,v zavislosti ako menim polohu anteny ale nikde nevidim silu signalu ..
a inak nevies poradit ,preco ked dany program dam nahraz,mi vypise ze zaznam 30minut ? to sa neda zmenit ? to teda znamena ze vsetko co dam nahrat sa mi nahra len 30min a šlus ? :o
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: TV karta

Poslaťod Birko » Pia 05. Mar 2010 18:42:15

Tak take mi nerobi, neukazuje ze 30min nahravania, aj ked nikdy som neskusal viac nahravat, progdvb pouzivam len obcas a nie na to. Skus Settings-Options-Record .. tam je nieco spominane, ze ked zaskrtnes jednu moznost, tak si bude po urcitych casoch rozdelovat nahravku. Verzia 6.x
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: TV karta

Poslaťod viliamko » Pia 05. Mar 2010 21:42:22

nasiel som to v nastaveniach ale nech dam akykolvek format nahravania,nezmeni mi to cas nahravania :evil: ,po kazdych 30 minutach sa sice nahrava dalej ale nie suvisle ale ako nova nahravka (.

a este nerozumiem aj ked dam prejst cele pasmo a laptop mam prepojeny s antenamy na balkome,nascanuje mi len nas a muxA rakusko. mux B hoci na stb mi ide v pohode mi proste nenascenuje..
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: TV karta

Poslaťod Birko » Sob 06. Mar 2010 0:53:01

viliamko píše:a este nerozumiem aj ked dam prejst cele pasmo a laptop mam prepojeny s antenamy na balkome,nascanuje mi len nas a muxA rakusko. mux B hoci na stb mi ide v pohode mi proste nenascenuje..



tak asi je STB citlivejsi, to moze byt
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Re: TV karta

Poslaťod viliamko » Pia 12. Mar 2010 11:19:45

no tak sa mi v nastaveniach konecne podarilo zrusit tu preddefinovanu dlzku zaznamu 30min :D
viliamko
 
Príspevky: 462
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 18:59:05
Bydlisko: Galvaniho, Blava

Re: TV karta

Poslaťod Birko » Ned 11. Apr 2010 16:37:47

No tak som si konecne preinstaloval windows... mam teraz win7... a nahodil som soft k tv karte, ale zobrazenie % pri ukazovateli sily signalu stale blbne :( nechapem preco, a riadne ma to sere

spravil som aj video z toho, pozri:
http://v5.tinypic.com/player.swf?file=3bskw&s=5
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 560
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20

Predchádzajúci

Späť na Nákupná poradňa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron