Stránka 2 z 2

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Štv 04. Mar 2010 21:02:24
od Birko
viliamko píše:inak ako sa tam zadava v digitalnom vyhladavani ked chcem nie cele pasmo nascanovat ale len konkretny Kanal ?


Channel list - Scan transponder, zvolis kanal a potom kliknes na Lock. Toto plati pre verzie 5.x a 6.x .. vo verzii 4.x nebolo treba klikat na Lock... preto stale radsej pouzivam 4.x :)

viliamko píše:birko a co presne myslis? ked bezi program tak dolu v lavom rohu co mi ukazuje DVBT a % kvality ? no tie su nemenne % pri nasom muxe. a rakuske muxi sa mi zatail nepodarilo nascanovat,ale hral som sa stym len vecer doma v byte.
samozrejem bavim sa o tv karte AVerMedia AVerTV Hybrid AirExpress


mozu to byt aj tie % vlavo dole, alebo v Scan transponder co som hore spominal. No tak potom je asi chyba u mna. Takze ti to presne ukazuje % ? Mne to skace hore dole nema ziadny vplyv ked tocim antenou, takze podla bar grafu sa neviem orientovat ze akym smerom je najlepsi signal atd. Lebo ja som sa stazoval na to uz aj priamo v Avermedii :D Som im posielal mail, ale odpoved prisla standardna nech skusim preinstalovat vsetko ...

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Pia 05. Mar 2010 18:13:14
od viliamko
birko mne kvalitu ukazuje v % normalne,v zavislosti ako menim polohu anteny ale nikde nevidim silu signalu ..
a inak nevies poradit ,preco ked dany program dam nahraz,mi vypise ze zaznam 30minut ? to sa neda zmenit ? to teda znamena ze vsetko co dam nahrat sa mi nahra len 30min a šlus ? :o

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Pia 05. Mar 2010 18:42:15
od Birko
Tak take mi nerobi, neukazuje ze 30min nahravania, aj ked nikdy som neskusal viac nahravat, progdvb pouzivam len obcas a nie na to. Skus Settings-Options-Record .. tam je nieco spominane, ze ked zaskrtnes jednu moznost, tak si bude po urcitych casoch rozdelovat nahravku. Verzia 6.x

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Pia 05. Mar 2010 21:42:22
od viliamko
nasiel som to v nastaveniach ale nech dam akykolvek format nahravania,nezmeni mi to cas nahravania :evil: ,po kazdych 30 minutach sa sice nahrava dalej ale nie suvisle ale ako nova nahravka (.

a este nerozumiem aj ked dam prejst cele pasmo a laptop mam prepojeny s antenamy na balkome,nascanuje mi len nas a muxA rakusko. mux B hoci na stb mi ide v pohode mi proste nenascenuje..

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Sob 06. Mar 2010 0:53:01
od Birko
viliamko píše:a este nerozumiem aj ked dam prejst cele pasmo a laptop mam prepojeny s antenamy na balkome,nascanuje mi len nas a muxA rakusko. mux B hoci na stb mi ide v pohode mi proste nenascenuje..



tak asi je STB citlivejsi, to moze byt

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Pia 12. Mar 2010 11:19:45
od viliamko
no tak sa mi v nastaveniach konecne podarilo zrusit tu preddefinovanu dlzku zaznamu 30min :D

Re: TV karta

PoslaťNapísal: Ned 11. Apr 2010 16:37:47
od Birko
No tak som si konecne preinstaloval windows... mam teraz win7... a nahodil som soft k tv karte, ale zobrazenie % pri ukazovateli sily signalu stale blbne :( nechapem preco, a riadne ma to sere

spravil som aj video z toho, pozri:
http://v5.tinypic.com/player.swf?file=3bskw&s=5