od kamil1 » Ned 23. Nov 2014 13:51:23
dobry den,chcel by som radu,mam dve anteny sito vaten,jedna ma na sebe cierny plast a druha je cela ziarovy zinok,obe su velke sita.pokusil som sa ich sfazovat podla odkazov na digitalna televizia.sk,ale vysledok je este horsi ako predtym na jedno sito.Anteny som umiestnil nad sebou,presne a dotykali sa jedna druhej,v oboch sitach su symetrizacne cleny teroz,obe kable su rovnako navlas dlhe cca 1,2m a zapojene tak,ze jeden koniec kabla je pod pravou srubkou a druhy kabel jeho koniec pod opacnou srubkou,obe kabli som napevno spojil do T kusu na F konektory a hned na to nasruboval zosilovac teroz 22db,osvedceny z roznych diskusii,ovsem vysledok je zalostny,tak neviem kde som urobil chybu,este ma napadlo,ze podla navodu by za zlucovac mal ist este kusok wifi kabla na transformaciu,ale podla diskusii tam jedem pan pise,ze to nie je tak nutne,tak neviem,pole je homogenne na vysielac dubnik,kde mi ide aj odrazovy signal polskeheho vysielaca sucha gora a o ten mi prave ide,lebo tam zachytavam signal,ale v slabej urovni a chcel som to riesit takto,dakujem za radu