Stránka 2 z 2

Re: Ako naladit programy?

PoslaťNapísal: Pia 05. Júl 2013 13:00:24
od EnoSat
vejkajka píše:Dakujem Vam.Nakoniec som si kupila izbovu antenu a kvalita signalu na vsetkych troch kanaloch je 100 %, programy naladene. Takze super :) Jedine co ma zarazilo je informacia v navode na antenu, ze pri burke vztiahnut z elektriky :shock:


mysleli na vonkajsiu co byva na streche

Re: Ako naladit programy?

PoslaťNapísal: Pon 08. Júl 2013 18:56:35
od vejkajka
Este mi poradte prosim, ako napojit do TV povodnu antenu UPC a zaroven izbovu antenu. Kupila som si taku rozdvojku, ale tie signaly sa mi biju, obraz CT1 a CT2 je velmi zly.

Re: Ako naladit programy?

PoslaťNapísal: Štv 11. Júl 2013 14:27:30
od psichac
vejkajka píše:Tak kabel (UPC, ale nie aktivny - neplatim uz ziadny poplatok za TV) mam samozrejme pripojeny. Aj na starej TV som ho mala pripojeny a naladila som STV1, 2, mark. joj, ta3, ct1, 2. Aj na tejto novej TV ich naladim ale ako analog (myslim ze sa to tak vola). Ale ako digitalne programy mi naslo len stv1, 2, joj, mark, to je vsetko. Malo by byt mozne naladit aj dalsie (joj plus, doma, wau, dajto...). Ked som sa pytala ci mi pomoze antena, mala som na mysli nejaku taku externu. Tak teda pomoze mi take nejake zariadenie aj ked nemam vyhlad na ten vysielac?


to čo ti naladilo (STV1,2,joj, mark) boli kanáli z digital ponuky UPC, TV ich naladil cez DVB-C tuner, ostatné boli kodované preto lebo k nim treba ich kartu+CI modul.
ja len tak naokraj kedže je to už vyriešené :)
sice ešte to zlúčenie...to bude zložité, nedá sa to len tak spojiť dokopy...je možné že frekvencie z kamzíka sa "bijú" s frekvenciami od UPC, preto ti blbnú stanice.
Neviem teda či je to reálne, radšej nech sa vyjadria odborníci. Inu, podobná vec sa riešila aj tu :
http://svetelektro.com/Forum/dvbt-a-upc ... 31098.html