ProgDVB

Aký program používate na úpravu/nahrávanie vysielania?

ProgDVB

Poslaťod Gofo » Uto 02. Feb 2010 9:40:12

Vedel by my niekto poradiť ako rozchodiť tento program? Mám verziu 6.30, Windows Vista Home. Skúšal som aj staršie verzie programu ale nenájde nič :( Som už s toho dosť zúfalí jedine čo my funguje je originál soft od Averu. Ten by som ani nemenil len neukazuje poriadne intenzitu signálu.
TV Tuner: AVerTV Hybrid Volar HX
Anténa: Iskra P-20DTT
K66 balkón smer Rakúsko :K21,K23,K24,K31,K34,K38,K43,K52,K53, smer Maďarsko K61,K64
Obrázok užívateľa
Gofo
 
Príspevky: 32
Registrovaný: Pia 25. Dec 2009 8:44:07
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: ProgDVB

Poslaťod milzu » Uto 02. Feb 2010 16:11:04

Ja mám tú istu kartu ako ty a mne to ide.Klikni na Setting-Device list.Mal by si tam mať BDA AverMediaHybrid....Potom klikni na DISEqC and Providers.2x klik na BDA AvarMedia Hybrid....vybrať All Region All channels.Dalej klik na channel list- Scan transporder,vybrať AverMedia...dať napr. C66, klik Lock a Scan.Malo by ti naladiť stanice.Daj OK.Neviem či som ti to popísal presne,ale tak nejak sa to podarilo mne.Mám už verziu 6.32.4.
milzu
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Ned 20. Dec 2009 11:32:59
Bydlisko: BA

Re: ProgDVB

Poslaťod Gofo » Uto 02. Feb 2010 17:14:17

Diky moc 8-) Stiahol som si verziu čo maš ty a už to ide
TV Tuner: AVerTV Hybrid Volar HX
Anténa: Iskra P-20DTT
K66 balkón smer Rakúsko :K21,K23,K24,K31,K34,K38,K43,K52,K53, smer Maďarsko K61,K64
Obrázok užívateľa
Gofo
 
Príspevky: 32
Registrovaný: Pia 25. Dec 2009 8:44:07
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: ProgDVB

Poslaťod psichac » Uto 15. Jún 2010 16:33:47

v progu by malo isť aj HD v MPEG4 nie?išlo by aj ked je karta len MPEG2?či nato treba ešte nejaký dekóder?bo teraz čo je STV3HD tak mi šiel len zvuk aj to sekaný...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: ProgDVB

Poslaťod David Kriz » Uto 15. Jún 2010 16:37:49

Jestli je v kartě HW dekoder a je psané jen MPEG2, tak nepůjde MPEG4, jestli to nechává na PC tak záleží na SW na kterém to jede.
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: ProgDVB

Poslaťod psichac » Uto 15. Jún 2010 16:50:20

HDTV (MPEG-4 AVC/H.264 & MPEG-2) ready
tak teraz som z toho debil....na oficialnej sajte bolo písané toto,na krabici je zmienka len o MPEG2 HDTV a v manuáli je velké hnede smradlave...
da sa nejak. napr podal tuneru zistiť či podporuje MPEG4?
myslím priamo údaje na čipe
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: ProgDVB

Poslaťod David Kriz » Uto 15. Jún 2010 17:12:40

psichac píše:HDTV (MPEG-4 AVC/H.264 & MPEG-2) ready
tak teraz som z toho debil....na oficialnej sajte bolo písané toto,na krabici je zmienka len o MPEG2 HDTV a v manuáli je velké hnede smradlave...
da sa nejak. napr podal tuneru zistiť či podporuje MPEG4?
myslím priamo údaje na čipe


tuneru je to jedno... záleží jestli to co je za ním dekoduje přímo ta karta nebo to rovnou posílá do PC...
Obrázok užívateľa
David Kriz
 
Príspevky: 1029
Registrovaný: Štv 26. Nov 2009 22:04:47
Bydlisko: Uherské Hradiště, Morava

Re: ProgDVB

Poslaťod Birko » Uto 15. Jún 2010 17:17:12

@psichac
ty mas kartu AverMedia ze? Tak potom MPEG4 HD podpora tam urcite je, aj keby to bol starsi model. Je to len softverova zalezitost, a AverTv v novsich verziach uz doplnilo tuto podporu aj pre karty MPEG2 (mam overene na mojej starej averke). Stiahni najnovsi AverTv
HLOHOVEC
TV karty: AverMedia Hybrid Ultra USB, AverMedia Hybrid AirExpress
Antény: Emme Esse 45TL (smer Kamzík), ISKRA P-2845 (smer Veľká Javorina)
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 548
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 16:03:20
Bydlisko: Bratislava

Re: ProgDVB

Poslaťod pesvv » Uto 15. Jún 2010 17:36:13

psichac píše:v progu by malo isť aj HD v MPEG4 nie?išlo by aj ked je karta len MPEG2?či nato treba ešte nejaký dekóder?bo teraz čo je STV3HD tak mi šiel len zvuk aj to sekaný...


Na HD treba mat ProgDVBpro. Mne to funguje na asuse 7131.
pesvv
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Str 18. Nov 2009 17:57:15

Re: ProgDVB

Poslaťod psichac » Uto 15. Jún 2010 17:44:07

a mas ho kupeny?ci crack?ten driver skusim bo mam original z CD spred 2 rokov...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 404
Registrovaný: Ned 27. Sep 2009 14:56:16
Bydlisko: Bratislava

Re: ProgDVB

Poslaťod pesvv » Str 16. Jún 2010 8:46:35

pesvv
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Str 18. Nov 2009 17:57:15


Späť na Softvér/SW

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron