VNET

televízia cez internet/internet television

VNET

Poslaťod viliamko » Štv 04. Feb 2010 8:27:58

ma tu niekto este okrem mna skusenost s touto firmou VNET v BA?
viliamko

Re: VNET

Poslaťod nairam » Štv 04. Feb 2010 12:12:19

Okolo roku 2000 som od nich mal internet cez wifinu. Zo zaciatku to bola lacna alternativa fungovalo to ok. Po par rokoch caste vypadky. Musel som aj 3x do tyzdna telefonovat, ze to zas vypadlo. IPTV vtedy este nebolo v ponuke.

viliamko píše:ma tu niekto este okrem mna skusenost s touto firmou VNET v BA?
Naposledy upravil nairam dňa Štv 04. Feb 2010 16:49:12, celkovo upravené 1
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií

Poslaťod viliamko » Štv 04. Feb 2010 13:25:17

no to mi ani nevrav...lebo mi v juni konci net od t mobile a uz to ani za boha nechcem , chcem net od v netu ..nie ze by bol extra atraktivny (10Mb/s) 12e mesacne bez cas a dat obmedzienia, ale stale lepsie ako t mobile 20 MB limit za 20e mesacne.
na IPTV som sa pytal preto , lebo ja som si v net objednal ako nutne zlo, kedze som po nadejach zistil ze cesky mux K29 kojal ja nenaladim. Ako som tu uz niekolko raz spominal,satelit u mna neprichdza do uvahy pre zlu svetovu polohu bytu , strecha domu nepristupna. UPC,T-COM,Orange nemaju do nasho baraku pristup. ostal mi len v net alebo terestrialna antena na nase a rakuske muxi. tie mi ostali ale kvoli cechom som teda sal zaviest v net IPTV.
no mam ho od 22decembra, ale mozem povedat ze az od tohoto utorku som zatial spokojny...
vsetko sa ta zacalo tym ze hned po zavedeni tejto sluzby som na ich nonstoptecnicku podporu volal asi tak 8x tyzdene. v ponuke mam 80 tv programov vcetne HBO baliku, 4 programy su v HD. no tie HD sa nedali pozerat,obraz mrzol sekal. na vsetkych SD programoch sa to stavalo tiez tak 3x do tyzdna.
Dalej STB od v net pracuje na tom istom principe ako magio od t comu. mozete si obraz zastavit, vratit v case tv program, nahravat tv program.
no vsetko mnou nahrate alebo v case vratene sa nedalo pozerat, sekalo to trhalo obraz. ja som skoro dosiel o nervy ked som im neustale volal a mailoval ze co stym je ...vzdy mi na druhy den povedali ze u nich nieje na servery ziaden problem no vzapate mi povedali ze uz by mi to malo ist lebo problem bol odstraneny. no nidky odstraneny nebol . vyustilo to az do toho ze minuly piatok mi prestal stb od nich fungovat. mrzoll, sam sa restartoval ,nesli prepinat tv programy.
tak mi ho vymenili tento tyzden. zabudli mi don vsak dohrat HBO balik,takze som dalsich 36 h ich bombardoval telefonatmi, do toho mi poslai fakturu na 2 mesiace na 110e ..pretoze mi nauctovali 2x zriadovaci poplatok ...
no cisty bordel .
ale nechcem to zakriknut ale po vymene stb uz vsetko slape bez chyb . tak dufam ze to vydrzi a ze uz tam tak lahko nebudem musiet volat. lebo to je na slak trafenie. platim za tu sluzbu dokopy 26,50e mesacne tak chcem aby mi poskytovali to co deklaruju.
problem je ten, ze vypovedat zmluvu mozem len z pokutou 700e...tak niesom blazon.
a za vsetko mozu tie poondene karpaty ) keby boli tak o 10 m nizsie..alebo ja vyzsie ..tak ten kojal zrejem mam , kedze pocas inverzei u mna K29 siel . ale s vypadkami.
no neviem, uvidim este ci K40 z brna spusteny na jesen tohoto roku sa nebude nejak inak chovat ,ze by som ho naladil .
pre v net som sa zaviazal na 3 roky.
preco tie sproste satelitne druzice pre europu musia byt vsetky na juh johovychod ? ja potrebujem nejaku druzicu na severovychod s cs programamy ! :evil:
viliamko

Poslaťod nairam » Štv 04. Feb 2010 16:57:33

hmm, tak drzim palce, nech Ti to uz funguje ako ma. A cez IPTV ide vzdy jedna zvolena tv stanica, alebo vsetky naraz datovy tok?
BRATISLAVA 4, PCTVnanostickT2usb && && TBS5880usb ANT: Kathrein AOP65 Olympia150
Obrázok užívateľa
nairam
Lovec frekvencií
Lovec frekvencií

Poslaťod psichac » Štv 04. Feb 2010 17:48:52

len jedna...ved keby išli všetky naraz tak to asi skor otikou 1Gbps...píše že 80 programou, berme priemer bitrate 5Mbps = 400Mbps linka?šak aj na mágiu môžeš max tak na optike 1x nahrávať a 2x pozerať či ako to je...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor

Poslaťod David Kriz » Štv 04. Feb 2010 20:59:08

viliamko píše:preco tie sproste satelitne druzice pre europu musia byt vsetky na juh johovychod ? ja potrebujem nejaku druzicu na severovychod s cs programamy ! :evil:

jak chceš dostat geostacionární družice na severovýchod??? :shock: ;)
Obrázok užívateľa
David Kriz

Poslaťod viliamko » Pia 05. Feb 2010 12:27:45

hmm aspom nieco pozitivne ) dnes pridali dalsie 2 programy a to ORF1 a ORF2) takze momentalne mam paralelne programy z sk a at muxu 1 aj cez DVB-T aj cez IPTV. zvazujem ci dat anteny dolu ..aj ked ako zalozny system je dobre ponechat.
viliamko

Poslaťod Birko » Pia 05. Feb 2010 12:28:56

anteny urcite nechaj :)
Obrázok užívateľa
Birko
Administrátor
Administrátor

Poslaťod viliamko » Pia 05. Feb 2010 13:32:17

no som na vaskach , ale ked mi blbol od nich stb tak sa fakt zisli )) boha len nech uz su spustene vsetky muxi , nech je tam aj markiza)
inak to bol pech jak hovado! kedze ja som fical len na dvbt , a ked mi dosli 22dec zapojit v net , tak o 12.15 mi prestal ist sk mux a po prescanovani uz tam bola trojka ajoj plus a markiza nikde. keby som nebol dal zapojit v net , ficim teraz na analogu , a ten aj naprik tomu ze som v ba ja dobry nemam , samy duchovia
viliamko

Poslaťod viliamko » Ned 28. Nov 2010 11:47:17

od tohoto piatku nas Vnet IPTV zaradil Markizu HD do zakladnej ponuky. chcem sa uz davno opytat, ako je to s "HD" niecoho, co ale realne v HD nevysiela ? Ja neviem o tom ze by markiza vysielala v HD,teda az na par filmov sem tam. cize ked vnet preberie od niekal signal z markizi v SD , co on snim urobi ze je to v HD a jr taketo HD korektne ?? lebo podla mna, ta kvalita obrazu sa az na logo HD v nicom od SD nelisi . Podla mna toto je taky komercny podvod
viliamko

Poslaťod psichac » Ned 28. Nov 2010 11:53:46

ee,markiza si sama upscaluje svoje SD na HD,maju aj stream v sixe o hodnote 15Mbps a az ten preberaju ISP...takze oni s nim skoro nic nerobia...
ANT P-2845 AVerTV Hybrid+FM PCI A16D FlyTV Express X1 MST-T2A2 Kaon KCF-B3000HCO DVB-C UPC + HDD mod
Zaujíma ťa elektronika, programovanie alebo počítače? Nevieš si s niečim rady? Tak klikni sem a dozvieš sa viac
Inak som Rado
psichac
Administrátor
Administrátor

Poslaťod viliamko » Ned 28. Nov 2010 13:04:49

a inak, aj tak sa musi len SD pozerat, lebo ta markiza v hd stale mrzne a seka..tak to su take sluzby.... :evil:
viliamko

Poslaťod L&G » Uto 11. Okt 2011 8:42:12

Ja som riesil bytovu otazku v BA tiez pred nejakymi tromi rokmi, co som vsetko videl tiez by som mohol rozpravat, ale to do tohoto fora nepatri, ako spravny antenar som mal dolezitu podmienku -> orientacia okien bytu vhodna na prijem (satelitny "open air" na juh a na terestrial najlepsie "open air" na Kamzik) hlavne aby som mohol experimentovat
lebo inac by som vela nenaexperimentoval s oknami na sever (akurat nejaku platenu kablovku ako viliamko). Najlepsie bolo ze realitaci si mysleli ze mam rad slnko ze chcem tie okna furt na juh :lol: ich problem ja slnko nemusim ale nejake tie satelitne druzice ano :)
Nakoniec som skoncil v Ivanke a mam paradny "open air" dokonca este aj cez Karpaty na neplanovany dvb-t Kojal ci Praded avsak uz zaruseny min-digom.
Ale pri "open-aire" je vzdy nejaka moznost.
DVB-T prijimac Evolve Scorpio HD MPEG4, lokalita Ivanka p.Dunaji, stabilny prijem (kombinacia Iskra 47 triplex & Unikom Color malá):
SVK: 21, 48, 54(NR), 27, 55, 56(BA), 56, 57(V.Javorina)
CZE: 36, 51, 53(Praded)
AUT: 24, 34(Wien), 23, 43, 52(BGL)
HUN: 42, 68(Sopron), 61, 63(Kabhegy), 63, 64(Gerecse)

DVB-S Openbox 820, Sat.parabola 80cm AL Gibertini,
multifeed 3x LNB Quad Opensat 0,1dB, Astra 19.2E, Astra 23.5E (Skylink), Hotbird 13E
L&G

Späť na IPTV

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť