Birkov návh : prefixy:
Birko píše:zaviedlo by sa pravidlo pre zapad, stred, vychod, ze kadzy nazov temy musi zacinat prefixami:
1.prefix - uzivetel ho pouzije, len ak v prispevku pise aj o zahranicnom prijme
HU - prijem z Madarska
CZ - prijem z Ceskej republiky
PL - prijem z Polska
AUT - prijem z Rakuska
UKR - prijem z Ukrajiny
... samozrejme aj dalsie skratky krajin, ak sa podaria aj take ulovky
2.prefix - tento prefix je nutny vzdy, pouzije sa podla toho, ci uzivatel v prispevku hovori o analogovom prijme, digitalnom, alebo o oboch
ANALOG - analog
DVBT - digital
A/D - analog aj digital
Priklady nazvov tem:
HU-Analog: ....
Analog: .... //v teme sa hovori o prijme analogu na Slovensku
CZ-DVBT: ....
A/D: ..... //v teme sa hovori o prijme analogu aj digitalu na Slovensku
AUT-DVBT: ...
DVBT: ..... //v teme sa hovori o prijme digitalu na Slovensku
PL,CZ,AUT-A/D: ....
HU,CZ-DVBT: ....
hadam som to napisal zrozumitelne, jedna sa o prvy napad co sa tohto tyka, mozno som vsetko nedomyslel ...
EDIT: este som zabuol, ze kategoria Príjem zahraničného DVB-T/Reception of foreign DVB-T by sa samozrejme zrusila, a bola by takto nahradena. A v kategorii Postup digitalizácie/Digitization process by sa nedavalo info o skusenostiach s prijmom, ale len info a novinky v tejto oblasti (napr. rozne odkazy na webstranky, co kde kto videl, pocul)
môj návrh : re-organizácia Televízie
psichac píše:jedná sa oto že by sa v kategórií spravila nová kategória "TERESTRIÁLNY PRÍJEM", do nej by sa dali podkategórie západ-stred-východ (čo sú aj teraz)+kategória DVB-H a poptom by sa priamo do terestriálu písalo spločne o zahraničnom príjme,digitalizácií a takých celoslovenských veciach(terénne profily,príjem v teréne atd...)
ak by niekto prišiel s lepším návrhom, prosím nech sa ozve

EDIT:/ hlasovanie bude trvať 1 mesiac, potom sa spravia tie zmeny...