DooBop píše:Birko pozeral som prvych 10 minut.
Boze to snad ani nie je mozne !!! Diskutujuci :"Teraz vertikalna potom horizontalna ...." "Mame tu to DVB-T2 uhmmmm mpeg2 ... "
Chlapi to je totalna hanba kto je zodpovedny za digitalizaciu.
Takto:
PRIMARNE TOWERCOM(im ide vyslovene o predaj sat platformy)
a co teda s tym terestrialom, ako ho znechutit ?
1) vertikal - no lebo CZ,AT,HU,PL je v horizontale a preco by sme to ludom co su v pohranici neskomplikovali
2) vertikal - napriek tomu, ze HU je totalna rovina a AT su brutalne kopce pouzivaju horizontal
3) vertikal - no aby vsetci na slovensku museli ist na strechu (aj ti 60,70, 80 rocni co nemaju blizkych)
4) vertikal - aby to zneuzivali kadejaky zlodeji a aby okradali prevazne starsich pod zamienkou nastavenia anteny
5) MPEG2 - no aby sa predali navyrabane obsolete telky a settopboxs (vychodny blok to znesie)
6) ... a co ja viem co este
.
.
DooBop píše: ... a co ja viem co este
.
.
DooBop píše:Kriz,
je tam 5 bodov. Prosim konkretne ku kazdemu co je na nom nezmyselne, blabol atd.
Pozeral si vobec tu diskusiu ? To hovoris o fundovanych reakciach a odpovediach ?
Vies ja pracujem vo firme, ktora zmenila nazov asi tak 4x a ano pred 7 rokmi tiez neexistovala pod sucasnym nazvom.
Tvoja reakcia je totalne trapna cece (hlavne pomenovania typu uchyl).
v relacii bol zastupca TOWERCOMU a ten tam plietol 5te cez 9te ohladne polarizacie, kodovacieho standardu atd. Pre mna je to signal, ze to asi nebude celkom v poriadku s TOWERCOMOm.
Mne osobne je to uplne jedno kto poskytuje signal.
Keby toto iste hovoril celkom niekto iny z inej firmy tak velkymi napisem FIRMAXY.
Odhliadnuc od toho co som v relacii videl a aky mam z toho pocit tak tvoja nevyberana, primitivna reakcia ma dost zaskocila
David Kriz píše:esi tam bude to co loni tak je to ztráta času... tyto obecné povídačky za prvé tomu kdo o tom něco ví nepřinesou vůbec nic, a za druhé tomu kdo o tom neví nic tak nepomůžou, protože jsou jen obecné a jemu nikdy přímo poradit nemůžou, spíš ho zmatou a doblbnou, protože si to v tom mozečku který tomu nerozumí, přeberou všelijak.
David Kriz píše:Birko píše:Asi kuknem ten Vecer na temu, diky za upozornenie. Nahravat je to myslim zbytocne, bude to v archive STV
tak pak poreferuj... tipuju:
digitalni antena, pokojova antena, prijem zdarma, digitalni kvalita, vic programu, atd. budou hlavní zaklínadla projevů dotyčných a ve výsledku hromada obecných hlášek k ničemu
David Kriz píše:makovic píše:mozno ze bude im mozne polozit aj divacku otazku, tak sa na to mozes opytat
a jakou cekas odpoved?
decka ja fakt nechapu co od techto slezin ocekavate... videli jste nekdy nejakou treba politickou debatu v TV kde by se neco vyresilo, poradilo, nebo byste pochopili o čem to ty mluvící hlavy melou a k něčemu Vám to bylo?
... v relacii bol zastupca TOWERCOMU a ten tam plietol 5te cez 9te
... keby toto iste hovoril celkom niekto iny z inej firmy tak velkymi napisem FIRMAXY.
... keby mi niekto chcel nieco predat tak si nevyberiem FIRMUXY
Odhliadnuc od vsetkeho - tvoje nevyberane, primitivne reakcie stoja za to.
DooBop píše:kto je zodpovedny za digitalizaciu.
Takto:
PRIMARNE TOWERCOM (im ide vyslovene o predaj sat platformy)
1) vertikal - no lebo CZ,AT,HU,PL je v horizontale a preco by sme to ludom co su v pohranici neskomplikovali
2) vertikal - napriek tomu, ze HU je totalna rovina a AT su brutalne kopce pouzivaju horizontal
3) vertikal - no aby vsetci na slovensku museli ist na strechu (aj ti 60,70, 80 rocni co nemaju blizkych)
4) vertikal - aby to zneuzivali kadejaky zlodeji a aby okradali prevazne starsich pod zamienkou nastavenia anteny
5) MPEG2 - no aby sa predali navyrabane obsolete telky a settopboxs (vychodny blok to znesie)
.
.
David Kriz píše:DooBop píše:Kriz,
... v relacii bol zastupca TOWERCOMU a ten tam plietol 5te cez 9te
... keby toto iste hovoril celkom niekto iny z inej firmy tak velkymi napisem FIRMAXY.
... keby mi niekto chcel nieco predat tak si nevyberiem FIRMUXY
Odhliadnuc od vsetkeho - tvoje nevyberane, primitivne reakcie stoja za to.
umíš číst? neumíš... neřešil jsem co pletl někdo někde, ale to cos napsal, proč zavedl Towercom vertikál.DooBop píše:kto je zodpovedny za digitalizaciu.
Takto:
PRIMARNE TOWERCOM (im ide vyslovene o predaj sat platformy)
.
.
Ale je mi jasné, že na svoji totální blbost cos napsal radši nereaguješ a mne chytáš za slovo. Doporučuju jít diskutovat na zive.sk a podobné servery, jak psal antonio třeba dsl.sk, tam máš strašně moc kamarádů, sympatizantů co ti nic nebudou nic vyvracet a ještě si přisadí Takové nepsaná "antiTowercom skupina" která ví přesně kdo za všechno může Neví nikdo proč, ale strašně je to baví
DooBop píše:Kriz od teba som sa dockal tohto:
... zaslepený úchyl
... vymyšlené blbosti
... svědčí o tom jak jsi tupý
DooBop píše:Kriz od teba som sa dockal tohto:
antonio píše:DooBop píše:Kriz od teba som sa dockal tohto:
DooBop nemyslis, ze ked niekomu nieco pises, mal by si ho oslovovat menom, ak mu tykas a ak na rozdiel od teba uviedol plne meno? Oslovovat niekoho priezvyskom a pritom tykat je dost zvlastne az neslusne. Tak sa nediv reakcii, mna by si takymto spravanim tiez popudil k ostrejsej reakcii.
Oslovenie DK je prijatelnejsie, ked uz nevies niekomu prijst na meno
Kludne sa tu dalej osocujte, bude to na prospech veci a pre nas co diskusiu sledujeme aj prinosne, len si musim zrusit notifikaciu novych prispevkov z tohoto vlakna, nech sem neklikam po kazdom maily s odkazom na tuto uzitocnu vymenu nazorov...
antonio píše:DooBop píše:Kriz od teba som sa dockal tohto:
DooBop nemyslis, ze ked niekomu nieco pises, mal by si ho oslovovat menom, ak mu tykas a ak na rozdiel od teba uviedol plne meno? Oslovovat niekoho priezvyskom a pritom tykat je dost zvlastne az neslusne. Tak sa nediv reakcii, mna by si takymto spravanim tiez popudil k ostrejsej reakcii.
Oslovenie DK je prijatelnejsie, ked uz nevies niekomu prijst na meno
Kludne sa tu dalej osocujte, bude to na prospech veci a pre nas co diskusiu sledujeme aj prinosne, len si musim zrusit notifikaciu novych prispevkov z tohoto vlakna, nech sem neklikam po kazdom maily s odkazom na tuto uzitocnu vymenu nazorov...
makovic píše:davide nechaj ho tak, vidis ze nema zmysel s takym panom sa pustat do debaty, aj ja som sa uz naucil na kopu stupidnych prispevkov nereagovat a pustit to jednym uchom dnu a druhym von
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť